misiek-1984 Opublikowano 27 Października 2015 #21 Opublikowano 27 Października 2015 Oj podoba się podoba
D@wid Opublikowano 27 Października 2015 Autor #22 Opublikowano 27 Października 2015 Cactus obsada bardzo podobna do twojej:) z tego co pamiętam miałeś jeszcze Pseudotropheus acei. Ja postanowiłem dodac gold kawange zobaczymy jaki przyniesie to skutek, obecnie kawanga robi mała demolke, ale to kwestia czasu - do momentu, jak podrośnie maison . Kado, jeżeli chodzi o ilośc kryjówek dla demasoni to uważam, ze jest wystarczająca, gdyż kazdy znalazł coś dla siebie bez większych zatarc .
D@wid Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor #23 Opublikowano 22 Listopada 2015 Dawno nic się nie działo:D.Przyszedł czas pokazac młodzież, która rośnie jak na drożdżach. Biologia działa parametry w normie , serpentynik zaczyna porastac glonami:) Demasoni zaczyna pokazywac swój ostry temperament skutkiem czego nie obyło sie bez strat. Samce toczą regularne walki między sobą , gdy zbliża się krytyczny moment w akcje wkracza kawanga i rozgania towarzystwo:P
stan Opublikowano 10 Grudnia 2015 #24 Opublikowano 10 Grudnia 2015 No kurde Dawidku przepieknie Ci te baniaczek wyszedł - po prostu BRAWO ! No a te walczące demasony i reszta mbuny - bajeczka ! Musze jednak zakupić sobie demasony do nowej obsady. Skąd masz demasony ?
D@wid Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor #25 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ryby kupiłem osobiście u Flujera
Alex.C Opublikowano 10 Grudnia 2015 #26 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jak duze masz demasonki oraz kwange ?
michallis11 Opublikowano 10 Grudnia 2015 #27 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Bardzo ładny baniaczek widać ze jesteś profesjonalistą i ogromnym pasjonatom tego pięknego hobby. Gratulacje
D@wid Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor #28 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Kawanga rośnie jak na drożdżach przywiozłem ja ze Słowacji jak miała ok 3cm teraz spokojnie samiec alfa ma ok 5-6cm natomiast demasoni nie rośnie w tak zastraszającym tempie gdyś ryba sama w sobie należy do tych mniejszych ale spokojnie moje maja juz ok 3-4cm:):)
kado Opublikowano 10 Grudnia 2015 #29 Opublikowano 10 Grudnia 2015 też mi się bardzo podoba Twoje akwa
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2015 #30 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Czym w tej chwili świecisz ? Barwa światła wydaje się przyjemna dla oka
Rekomendowane odpowiedzi