tablo888 Opublikowano 12 Września 2015 #1 Opublikowano 12 Września 2015 Witam jaka nie agresywna obsadę dobrać do tego baniaka z podobnymi uwarunkowaniami żywieniowymi maksymalnie 2 gatunki. Ile zakupić młodych rybek. Żonie podobają się Yellowy może coś do nich proszę o pomoc. Z 20sztuk 10sztuk demasoni 10sztuk Hongi po 2latach został jeden demason i 2 hongi :/ Pozdrawiam
Mortis Opublikowano 12 Września 2015 #2 Opublikowano 12 Września 2015 Yellow jest uznawany za najmniej agresywnego może dobierz do niego Iodotropheus sprengerae jest też raczej spokojny. Demasoni i Hongi to roślinożercy więc nie pasują do Yellow pod względem żywieniowym, a na dodatek są bardzo agresywne. Zakup po dziesięć sztuk narybku .
endriu0 Opublikowano 12 Września 2015 #3 Opublikowano 12 Września 2015 możesz też poszukać małym aulonocar do tych yellowów
tablo888 Opublikowano 12 Września 2015 Autor #4 Opublikowano 12 Września 2015 aulonocara ale jaka konkretnie?Będę zamawiał od gościa kekson z allegro ktos kupował od niego?
endriu0 Opublikowano 12 Września 2015 #5 Opublikowano 12 Września 2015 ja bym szukał jakiejś stuartgranti odcień czerwony i masz bajkę
tablo888 Opublikowano 12 Września 2015 Autor #6 Opublikowano 12 Września 2015 Ten sprzedający ma takie Aulonocara FIRE FISH,Aulonocara JACOBFREIBERGI Eureca RED ,Aulonocara FireFish OB Blueberry, Aulonocara RED BURGUND. Bardzo spodobały Mi się te rybki. Czy któraś z nich może śmiało pływać z Yellowem?Czy żywieniowo nie będzie jakiś przeciwwskazan oraz czy nie są one agresywne? Mało informacji o nich w połączeniu z Yellowem:/ Jaki ewentualnie pokarm zakupic? Pozdrawiam
kado Opublikowano 13 Września 2015 #7 Opublikowano 13 Września 2015 Ten sprzedający ma takie Aulonocara FIRE FISH,Aulonocara JACOBFREIBERGI Eureca RED ,Aulonocara FireFish OB Blueberry, Aulonocara RED BURGUND. Bardzo spodobały Mi się te rybki. Czy któraś z nich może śmiało pływać z Yellowem?Czy żywieniowo nie będzie jakiś przeciwwskazan oraz czy nie są one agresywne? Mało informacji o nich w połączeniu z Yellowem:/ Jaki ewentualnie pokarm zakupic? Pozdrawiam będą pasować Z 20sztuk 10sztuk demasoni 10sztuk Hongi po 2latach został jeden demason i 2 hongi :/ a co się stało , chorowały, czy się wytłukły ??
tablo888 Opublikowano 13 Września 2015 Autor #8 Opublikowano 13 Września 2015 Niestety wytłukły się miałem takiego pecha,ze trafiłem większość samców niestety...Czy jeśli kupie 8yellowi 8aulonec to będzie dobrze? Z opisu aukcji wynika,ze są to dość duże ryby 5-6cm. Chciałbym uniknąć sytuacji z nadmierna agresja a może cynotilapia bardziej się dogada z yellowem?
marcin1ja1 Opublikowano 13 Września 2015 #9 Opublikowano 13 Września 2015 Niestety wytłukły się miałem takiego pecha,ze trafiłem większość samców niestety...Czy jeśli kupie 8yellowi 8aulonec to będzie dobrze? Z opisu aukcji wynika,ze są to dość duże ryby 5-6cm Wszystkie te Aulonocay to sztuczne twory. Możesz się spodziewać wszystkiego. Po relatywny spokój (jak na Malawi) lub po konkretną demolkę z trupami. Na pewno nie kupuj Jacobfreibergi są to największe killery wśród Aulonek.
eljot Opublikowano 13 Września 2015 #10 Opublikowano 13 Września 2015 cynotilapia bardziej się dogada z yellowem? To jest lepsza opcja, kolorystycznie pasowałaby idealnie ta CYNOTILAPIA AFRA HARA GALLIREYA REEF - YouTube
Rekomendowane odpowiedzi