kado Opublikowano 5 Września 2015 #1 Opublikowano 5 Września 2015 Ponieważ nie wiem gdzie to umieścić , to zamieszczam tutaj . Trafiły mi się fajne rybki , ale akwa jeszcze w proszku i szukam kogoś , kto mógłby mi je przetrzymać z miesiąc lub dwa zanim skończę akwa ... to metraclimy 4-5cm , ok 8 szt F-1.... rzadko się je spotyka i stąd taka dziwna prośba...... oczywiście się odwdzięczę itp. jak padną trudno , moje ryzyko ..... okolice Katowic i Krakowa tel 668 067 066 ...lub priv. Cytuj
stan Opublikowano 5 Września 2015 #2 Opublikowano 5 Września 2015 Tutaj przeniosłem twój temat. Cytuj
kado Opublikowano 6 Września 2015 Autor #3 Opublikowano 6 Września 2015 jakie musiałbym kupić minimalne akwarium, żeby przetrzymać w nim , około miesiąca , 7-8 szt metraclim ok. 6 cm zanim wystartuję z głównym akwa , do tego małego chciałbym wpuścić rybki po 2-3 dniach i czy zda egzamin codzienna częściowa podmiana uzdatnionej wody i lanie np. tego ?... pisze , ze start po 24 godz. https://www.akwarystyczny24.pl/tetra-bactozym-10-tabletek-srodek-do-natychmiastowej-bioaktywacji-filtra-i-wody-w-akwarium-p-3486.html Cytuj
eljot Opublikowano 6 Września 2015 #4 Opublikowano 6 Września 2015 Spytaj na PW lub przedzwoń do Malawiana może ma jakieś wolne akwa i będzi ci mógł pomóc (Trzebinia prawie w połowie trasy Kraków Katowice ). 1 Cytuj
kado Opublikowano 6 Września 2015 Autor #5 Opublikowano 6 Września 2015 dzięki za podpowiedź , jutro do niego przekręce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi