Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze, muszę przyznać, że nawet mi się podoba (w ogóle ostatnio mój wzrok przyciągały akwaria roślinne), brakuje mi tu jednak ze trzech większych otoczaków ;) czekam na foty z rybami.

Opublikowano

Masz kambolowe ryby ;-) . Zebroides żyje w nich lub u ich podnóża. .. ale te usypiska co masz na razie mu wystarczą. Natomiast twój protek nad nimi a mam nadzieję, że dojdzie do twej obsady.

Wielkie tam rzeczy ze 112 zrobić 1120 ... wystarczy dopisać jedno zero ☺ ... a tak poważnie, progres imponujący ;-) .

Opublikowano
Te rośliny są przede wszystkim dla ryb, nie dla oglądającego.
Oj coś mi to nie brzmi szczerze ;).

Rozwiniesz? Czego się spodziewałeś?

Jakiegoś ciekawego połączenia "skał" i roślin + kawałka plaży, jakiegoś rozwinięcia "roślinnego" świetnego akwa nabe (mniejsza powierzchnia dna)

galeria-9613.jpg

Opublikowano

Zostaw rośliny w spokoju. Zwykle nawet jeżeli o nie bardzo dbasz ( nie piszę o Malawi) padają jak muchy. Życie samo zweryfikuje , które zostaną...

Właśnie dlatego jestem zachwycona kamienistą Malawką .

PS. Kryptokoryna z podpisu właśnie została wykończona przez pyszczaki, przedtem rosła bujnie prze jakieś 10 lat.

Opublikowano
Eljot noe czepiaj się na prawdę robię to pod ryby.

Wywaliłem kilka anubiasow z naszej lewej strony

No już jakiś progres ;) zapewne i tak obrosły by glonem i zaczęły szpecić :).

W mojej 240-ce też testowałem, z czasem jedynie nurzaniec wyglądał pięknie i rósł na potęgę (w obecnym marnieje i pewnie wyleci).

Opublikowano

Wywaliłem kilka anubiasow z naszej lewej strony

wywal wszystkie te anubiasy z lewej i zastąp jest kamolami :D

Opublikowano

Słuchajcie te ..... Pompy strumieniowe Mover to jeden wielki .... Wydałem 7 stow w błoto.

Jak one sa niesłyszalne to ja chyba jestem nietoperzem, że je słyszę. Buczą głośniej od Jebao Stana.

Najlepsze jest to, ze po godzinie obie zaczęły drgać i teraz jest traktor !!!!

Ręce opadają. Jutro oddaje to coś i jadę do aquamedic po ich pompę ecoDrift.

Jebao tez odpada. Jak te Aquamedic nie dadzą rady to bede wodę mieszał rekami:)

Załamka. Włoskie niby i takie g.... Mover... Totalna pomyłka.