Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dalej jak w sobotę miałem w rękach spaghetti i pipe sponge i tak sobie one wyglądają .Brudzą ręce niemiłosiernie a mokre to już paskudne dlatego dałem takie jakie miałem coś z granitu i coś z rzeki ale nie wiem co to za rodzaje (muszę tu foto wrzucić co o tym myślicie)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chodzi o skład to wielka pomyłka patrząc na stronę a na to co posiadają,

tak naprawdę mają tylko łupek, serpentynit, szarogłaz i jakieś piaskowce, poniżej daje parę fotek.

post-16281-14695724009908_thumb.jpg

post-16281-14695724010962_thumb.jpg

post-16281-14695724012697_thumb.jpg

post-16281-14695724013521_thumb.jpg

post-16281-14695724015043_thumb.jpg

post-16281-14695724029421_thumb.jpg

Opublikowano
Jeśli chodzi o skład to wielka pomyłka patrząc na stronę a na to co posiadają,

tak naprawdę mają tylko łupek, serpentynit, szarogłaz i jakieś piaskowce, poniżej daje parę fotek.

Nie że bym cię namawiał ;) decyzja i tak należy do ciebie... ale ja bym wybrał serpentynit,patrząc na tu kupkę tego kamienia jest co do wybrania,co ja bym zrobił to nakreśliłbym na ziemi wymiar akwarium i układał kamienie mniej więcej na taką aranżacje jaką bym zaplanował :),potem tylko kamole do wyczyszczenia i nic tylko wsadzać do baniaka :)

Opublikowano

Zdjęcia 5 i 6 kamienie rewelka, masz z czego wybierać. Takie jest moje zdanie. Tak jak napisał egon, jeśli masz taką możliwość, to nakreśl kształt akwarium i ułóż kamienie. Oszczędzisz czas i niepotrzebne dźwiganie. Ja tak zrobiłem, ale niestety po zwiezieniu kamulców, ale na trzecie piętro już wniosłem tylko te ułożone.

Opublikowano

widział ktoś gdzies na składzie kamien podobny do tego aquariusa ze strony poniżej lub tzw dragon stone?

Planuje nowy projekt i potrzebuje "kilka" kilo takich komoli