piotriola Opublikowano 8 Maja 2015 #11 Opublikowano 8 Maja 2015 Powodzenia w realizacji projektu, ciekawe co sądzą o tym sąsiedzi z dolnych pięter .
luk5007 Opublikowano 8 Maja 2015 #12 Opublikowano 8 Maja 2015 No Stasiu gratki wreszcie jakieś postępy w temacie, znając Ciebie to pewnie niedługo potrwa budowa projektu;) Stan ile ten stelaż ma wysokości? jakiś niski się wydaje, zmieścisz pod nim wszystko bez problemu? No i aż korci mnie zadać jeszcze jedno pytanie....
stan Opublikowano 8 Maja 2015 Autor #13 Opublikowano 8 Maja 2015 ciekawe co sądzą o tym sąsiedzi z dolnych pięter . Heh, szczerze mówiąc to jeden jest sąsiad ale nie znam jego opinii bo i po co ;-). Luku stelaż ma 50cm i nic nie dygaj wsio się zmieści ;-) . Jak masz pytania to zadawaj śmiało.
piotriola Opublikowano 8 Maja 2015 #14 Opublikowano 8 Maja 2015 Heh, szczerze mówiąc to jeden jest sąsiad ale nie znam jego opinii bo i po co ;-). Bezcenne są miny takich sąsiadów
Dario1906 Opublikowano 8 Maja 2015 #15 Opublikowano 8 Maja 2015 Stasiu przez takich jak ty człowiek wpada w depresje ;)
stan Opublikowano 8 Maja 2015 Autor #16 Opublikowano 8 Maja 2015 Bezcenne są miny takich sąsiadów Sąsiedzi z dołu nie są źli ale po co mają wiedzieć że na pierwszym piętrze stoi 1100l i w sypialni 430l , a na drugim pietrze u kolejnego sąsiada jest 500l morszczyzny ;-) Stasiu przez takich jak ty człowiek wpada w depresje Dasz radę , jeszcze chwila i TY postawisz coś większego ;-)
stan Opublikowano 8 Maja 2015 Autor #18 Opublikowano 8 Maja 2015 czegoś brakuje, ale już naprawiłem heh , oryginał wisi w sypialni nad mbunarium ;-)
marek_z_81 Opublikowano 8 Maja 2015 #19 Opublikowano 8 Maja 2015 W końcu jakiś porządny projekt (po za jurgenwanną). Kibicuję całym sobą. P.S. Z tym kotem to mogłeś się nie przyznawać :mrgreen:
seemann Opublikowano 8 Maja 2015 #20 Opublikowano 8 Maja 2015 heh , oryginał wisi w sypialni nad mbunarium ;-) wiem gdzie wisi to jest delikatna sugestia...:PP
Rekomendowane odpowiedzi