harisimi Opublikowano 3 Maja 2015 Autor #61 Opublikowano 3 Maja 2015 Anonimowa jest dlatego, że nie widać kto jak głosował. Wolą osoby głosującej jest napisać bądź nie napisać jak głosował. Cytuj
pozner Opublikowano 4 Maja 2015 #62 Opublikowano 4 Maja 2015 no nic nie zmienia ale jak koło tematu zrobimy trochę szumu to może więcej osób zagłosuje a oto nam chodzi Od 29.04. było prawie 1600 wejść, czyli trudno tu mówić o braku szumu. Nie można też złożyć na karb nieśmiałości słabą frekwencję w głosowaniu....niestety -- dołączony post: czasopismo klubowe ... to brzmi dumnie i sugeruje, że będzie więcej edycji ... też ładnie ☺ Rocznik to też czasopismo...i na pewno wskazuje na kontynuację Cytuj
harisimi Opublikowano 5 Maja 2015 Autor #63 Opublikowano 5 Maja 2015 Rocznik to też czasopismo...i na pewno wskazuje na kontynuację Co prawda to prawda ☺ -- dołączony post: Czasu do końca jeszcze sporo ale jak na razie stuknęło mniej niż 60 osób. Cytuj
Misiek Opublikowano 6 Maja 2015 #64 Opublikowano 6 Maja 2015 Jestem na tak, jednak pod warunkiem nie wygórowanej ceny. Inaczej, przy wyższej cenie ta chęć tworzenia czasopisma jest pozbawione większego sensu. Jak dotąd ankieta nie nastraja mnie optymistycznie. Raptem 41 osób wykazało zainteresowanie zakupem. Dziwie się, że aż 20 osób by jej nie chciało... gdyby mogła być "tanio". Sam uważam, ze warto mieć we własnej biblioteczce coś takiego, tym bardziej że pozycji poświęconej tematyce naszego hobby jest niewiele. Cytuj
harisimi Opublikowano 7 Maja 2015 Autor #65 Opublikowano 7 Maja 2015 65 osób wzięło udział w sondażu, to raczej nie wszyscy. Zapraszamy do udziału w ankiecie na temat tego czy chcemy mieć własne czasopismo. Cytuj
crav Opublikowano 7 Maja 2015 #66 Opublikowano 7 Maja 2015 Nawet jak by namówić te 20 osób które nie chcą by chciały to i tak na chwilę obecną nie ma nawet połowy... Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 7 Maja 2015 #68 Opublikowano 7 Maja 2015 ...to są statystyki z tej chwili ( 15:59 ) co się nie przekłada na ankietę . A szkoda..Bo zamiar jest naprawdę fajny. Aktualnie na forum Użytkowników na forum: 247 (81 zalogowanych oraz 166 gości) W ciągu ostatnich 24 godzin forum odwiedziło 225 zarejestrowanych użytkowników Cytuj
harisimi Opublikowano 18 Maja 2015 Autor #69 Opublikowano 18 Maja 2015 No to jeszcze raz ☺ odpowiadać Panowie ;-) Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 18 Maja 2015 #70 Opublikowano 18 Maja 2015 Dziwi mnie, że aż tyle osób nie kupiłoby takiej gazety. Za to kieliszki z logo KM to już tak:) IMHO to mógłby być najcenniejszy gadżet jak do tej pory:) Rozmawiałem wczoraj z kolegą drukarzem i ma mi podesłać w końcu wycenę. Miał to zrobić już dawno, ale i on zapracowany i ja i obu nam wyleciało z głowy:( Wstępnie wiem, że zrobi to taniej od drukarza, gdzie wycenę robił pozner. p.s. Może niższa cena przyciągnie więcej chętnych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi