Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z drugiej strony jeśli akwarium to zakup na długie lata to może jednak warto zainwestować w porządny zbiornik, jeśli ktoś jest w stanie przeznaczyć większą kwotę na tego rodzaju zakup.

Wydaje mi się, że na szafce i akwarium raczej nie powinno się oszczędzać bo akurat wymiana któregoś z tych dwóch elementów to dość poważne i zwykle kłopotliwe przedsięwzięcie. Pozostałe akcesoria akwarystyczne stosunkowo łatwo wymienić lub ulepszyć.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Nie zgodzę się. Można mieć akwarium bynajmniej 300 zł tańsze i równie profesjonalnie sklejone także nie piszcie farmazonow, a zaoszczędzoną kasę przeznaczyć na dobrej jakości ryby.

Opublikowano
Ja się zaliczam do tych sklejaczy czy jak ? Bo nie bardzo cie rozumiem Stan .

Stachowi pewnie chodziło o takich speców co kleją okazjonalnie w szopie za domem :)

Opublikowano

kolego nie od takiej osoby kupię akwa także bez takich komentarzy. Nie każdego stać na akwa za prawie 800 zł i przesyłkę za nie wywaloną w kosmos także pomyśl zanim takie bzdury napiszesz:P

Opublikowano

Uściślijmy .Klejenie to 10% prac jakich trzeba wykonać aby powstało akwarium .

Ooo Stan to są mistrzowie 30 sekunda filmu

Mega Akwarium 270/130/100 cm 3510 litrów Argus Aqua Design&Garden 695807066 - YouTube

Zobacz jak mają szkło spasowane do klejenia.Kleją na podlodze 24/24h na kaflach . Po ch...... ja te stoły u siebie pod niwelator ustawiam.

Stelaże banany u największej firmy w Wawie .Są również małe firmy które wiedzą co robią .duża hala nie zawsze oznacza ''palce lizać''

Opublikowano
Uściślijmy .Klejenie to 10% prac jakich trzeba wykonać aby powstało akwarium .

no tak, ale chyba te 10% akurat w tym przypadku jest najważniejsze.. napaćkać silikonem to i ja umiem