Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

gdzie można dostać mrożonki np. firmy Ichthyo Trophic w trójmieście i okolicach?

Byłem w dwóch dużych sklepach zoologicznych, w jednym sprzedawca powiedział mi, żebym mrożonek nie kupował, ponieważ towar stał na pełnym słońcu przez cały dzień………a w drugim sklepie opakowania mrożonek wyglądały jak „balony”(prawdopodobnie zaczął się proces fermentacji)…..zastanawiam się, czy w ogóle można odróżnić „świeżą” mrożonkę od starej?

Prosiłbym o namiary na jakieś pewne sklepy z mrożonkami w trójmieście i okolicach.

Pozdrawiam

Opublikowano

W Słupsk można kupić mrożonki firmy Ichthyo Trophic :P

ale czy to są okolice trójmiasta;)

Poszukaj w renomowanych sklepach na terenie trójmiasta a na pewno dostaniesz.

Opublikowano

Jeżeli nie dostanę w moich okolicach to na pewno wybiorę się do Słupska wkońcu to rzut beretem ode mnie :P

Najgorsze jest to, że te dwa sklepy w o których mowa uchodzą za renomowane ale może miałem pecha,ponieważ był to początek tygodnia i czekali na nowy towar.....:P

Opublikowano

Widzisz Marcin do Stargardu jest bliżej i problem rozwiązany.

Porozmawiaj w tych renomowanych sklepach czy nie mają w swojej ofercie tych mrożonek bo na prawdę warto, może sprowadzą i będziesz mógł się zaopatrywać bo bez sens jest jeździć do Stargardu czy gdzie indziej. Spróbuj może jeszcze w innych mniejszych sklepach na terenie trójmiasta. Powodzenia;)

Opublikowano

Dzięki, w Aqua-pet nie byłem, jutro pojadę.

-- dołączony post:

Szkoda, że tylko jedna osoba z trójmiasta się odezwała, wygląda na to ,że jest tylko jeden sklep, w którym warto kupować:) a tak poza tym to pozostaje mi zrobienie shrimp-mixa i do lodóweczki:)

Pozdrawiam