Marcin Opublikowano 24 Marca 2015 #1 Opublikowano 24 Marca 2015 Witam, gdzie można dostać mrożonki np. firmy Ichthyo Trophic w trójmieście i okolicach? Byłem w dwóch dużych sklepach zoologicznych, w jednym sprzedawca powiedział mi, żebym mrożonek nie kupował, ponieważ towar stał na pełnym słońcu przez cały dzień………a w drugim sklepie opakowania mrożonek wyglądały jak „balony”(prawdopodobnie zaczął się proces fermentacji)…..zastanawiam się, czy w ogóle można odróżnić „świeżą” mrożonkę od starej? Prosiłbym o namiary na jakieś pewne sklepy z mrożonkami w trójmieście i okolicach. Pozdrawiam
Rafał77 Opublikowano 24 Marca 2015 #2 Opublikowano 24 Marca 2015 W Słupsk można kupić mrożonki firmy Ichthyo Trophic ale czy to są okolice trójmiasta;) Poszukaj w renomowanych sklepach na terenie trójmiasta a na pewno dostaniesz.
Marcin Opublikowano 24 Marca 2015 Autor #3 Opublikowano 24 Marca 2015 Jeżeli nie dostanę w moich okolicach to na pewno wybiorę się do Słupska wkońcu to rzut beretem ode mnie Najgorsze jest to, że te dwa sklepy w o których mowa uchodzą za renomowane ale może miałem pecha,ponieważ był to początek tygodnia i czekali na nowy towar.....
rayan88 Opublikowano 25 Marca 2015 #4 Opublikowano 25 Marca 2015 W Starogardzie Gdańskim jest dobry zoologiczny i tam ja się zaopatruje w mrożonki to 50 km od Gdańska. 1
rayan88 Opublikowano 25 Marca 2015 #6 Opublikowano 25 Marca 2015 Goldi znajduje się przy ul Parkowej 4 1
Rafał77 Opublikowano 25 Marca 2015 #8 Opublikowano 25 Marca 2015 Widzisz Marcin do Stargardu jest bliżej i problem rozwiązany. Porozmawiaj w tych renomowanych sklepach czy nie mają w swojej ofercie tych mrożonek bo na prawdę warto, może sprowadzą i będziesz mógł się zaopatrywać bo bez sens jest jeździć do Stargardu czy gdzie indziej. Spróbuj może jeszcze w innych mniejszych sklepach na terenie trójmiasta. Powodzenia;)
Marcin Opublikowano 26 Marca 2015 Autor #10 Opublikowano 26 Marca 2015 Dzięki, w Aqua-pet nie byłem, jutro pojadę. -- dołączony post: Szkoda, że tylko jedna osoba z trójmiasta się odezwała, wygląda na to ,że jest tylko jeden sklep, w którym warto kupować a tak poza tym to pozostaje mi zrobienie shrimp-mixa i do lodóweczki:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi