tere1 Opublikowano 22 Marca 2015 #1 Opublikowano 22 Marca 2015 Witam. W tym roku planuje wakacje na Mazurach. Nigdy tam nie byłem i potrzebuję pomocy. Zna ktoś z was jakiś ośrodek w ładnych okolicach nad jeziorem? Nie musi być to duże miasto. Może być to domek mogą być pokoje może być hotel. Jedyny warunek to możliwość zakwaterowania razem z psem. Będę wdzięczny za pomoc bo tamtych rejonów Polski zupełnie nie znam. Cytuj
kapsel13 Opublikowano 23 Marca 2015 #2 Opublikowano 23 Marca 2015 Bardzo fajnym miejscem jest ośrodek rusałka nad jeziorem narty. Chyba najczystrze jezioro na mazurach. Brzeg jeziora wyregulowany, naprawdę polecam. Nad tym jeziorem jest chyba kilka ośrodków, jest z czego wybrać. Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj
Oman Opublikowano 23 Marca 2015 #3 Opublikowano 23 Marca 2015 Ja co prawda byłem tylko raz na Mazurach, ale bardzo polecam miejsce w którym byłem. Ośrodek Energetyk w miejscowości Ruciane Nida, nad samym jeziorem, można powędkować, do miasta 20 min spacerkiem przez las. http://energetyk-ruciane.pl/ Polecam. Cytuj
pablojogi Opublikowano 23 Marca 2015 #4 Opublikowano 23 Marca 2015 polecam Giżycko- moje rodzinne strony:-) Cytuj
luk5007 Opublikowano 24 Marca 2015 #5 Opublikowano 24 Marca 2015 Hmm co prawda Augustów to już nie mazury, ale zapraszam;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi