thomas77 Opublikowano 27 Lipca 2015 #52 Opublikowano 27 Lipca 2015 Pytałem znajomego co hurtowo sprzedaje pyszczaki w Wieliczce ,nawet niemcy odbierają od niego na giełdzie śląskiej i jeszcze nie słyszał o rybie zwanej Melanochromis Perileucosa ale powiedział że się dowie czy wogóle idzie ją dostać
kado Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor #53 Opublikowano 27 Lipca 2015 Witam , obiecane ryby : to teraz trzeba trzymać kciuki, żeby udało się rozmnożyć
MrJoxton Opublikowano 16 Sierpnia 2015 #55 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ciekawe jakie będą ceny tych rybek.
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 31 Sierpnia 2015 #56 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 http://www.aqua-treff.de/listen/bestandsliste.pdf Są tylko samce i to z odłowu. No i stało się - 5 sztuk z odłowu. Pływają i mają się dobrze.
kado Opublikowano 14 Października 2015 Autor #57 Opublikowano 14 Października 2015 to masz same samce ? ... bo piszesz , że są tylko samce ?
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 14 Października 2015 #58 Opublikowano 14 Października 2015 Tego jeszcze nie wiem. Za krótko są w zbiorniku i jeszcze nie chcą się ujawniać, ale mam już zamówione samice bo pojawiły się w sprzedaży.
Rekomendowane odpowiedzi