MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 25 Maja 2015 #21 Opublikowano 25 Maja 2015 W czeskich hurtowniach są po ok 10 zł/sztuka. http://www.zooholding.eu/index.php/obchod/akvarijni-ryby/malawi/pseudotropheus-perileucos-4cm---k-objednani-detail
pozner Opublikowano 25 Maja 2015 #22 Opublikowano 25 Maja 2015 W czeskich hurtowniach są po ok 10 zł/sztuka. http://www.zooholding.eu/index.php/o...jednani-detail Ten sam link z zapytaniem zamieściłem w dziale "Sklepy-zakupy", ale pozostał bez reakcji. Co do realnego wyglądu to, puki co, chyba musimy się opierać tylko na zdjęciach i opisach, a te są bardzo zachęcające. Osobiście bez wahania zaryzykowałbym zakup.
kado Opublikowano 25 Maja 2015 Autor #23 Opublikowano 25 Maja 2015 Co do realnego wyglądu to, puki co, chyba musimy się opierać tylko na zdjęciach i opisach, a te są bardzo zachęcające. Osobiście bez wahania zaryzykowałbym zakup. przecież jest filmik na początku tematu jak pływają w jeziorze
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 25 Maja 2015 #24 Opublikowano 25 Maja 2015 Witam , u mnie jest już odłów . Za jakiś czas pewnie będą młode F1. Malawian - jeszcze raz prośba od wszystkich na tym wątku - wrzuć kilka fotek P. perileucos, które masz u siebie.
kado Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor #26 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam , u mnie jest już odłów . Za jakiś czas pewnie będą młode F1. Malawian i co z tym Melanochromis perileucos , czy tam Pseudotropheus ???...
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 19 Czerwca 2015 #27 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Chyba się tylko chwalił, a nic nie ma. Może ktoś jedzie do Pragi i z tamtejszej hurtowni mógłby przywieźć ? Kado - w miarę możliwości możesz chyba podjechać do Malawiana i obejrzeć ryby - daleko nie masz ?
kado Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor #28 Opublikowano 19 Czerwca 2015 nie , dość blisko ..... w przyszłym tygodniu do niego zadzwonię i się umówię 1
MatiK Opublikowano 3 Lipca 2015 #29 Opublikowano 3 Lipca 2015 I co? Był ktoś, widział te ryby? Zdjęć jak nie było tak nie ma...
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 3 Lipca 2015 #30 Opublikowano 3 Lipca 2015 Niestety, żadnych sygnałów.
Rekomendowane odpowiedzi