Kadango Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor #13 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 dzięki jak widać na zdjęciach ryby dokonały swoich porządków:) Myślałem na początku żeby dać czarne jednolite tło ale jakoś strukturalne bardziej do mnie przemawia.
spiochu Opublikowano 18 Kwietnia 2015 #14 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Się mi podoba Wysłane z telefonu
Kadango Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor #15 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam, po długiej obserwacji dochodzę jednak do wniosku że mieliście racje i demasoni nijak nie pasują do tej obsady. Z tego co widzę te ryby czułyby się najlepiej w ilości 15-20 szt w jednogatunkowym akwarium. W związku z tym wymieniam demony na coś innego.
Kadango Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor #16 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam, mała aktualizacja. Demasoni wymienione na maingano, proporcje żywieniowe 60:40 (mieso-roslinne). Troszke zmieniony został układ skał. Tło wreszcie mi zaszło okrzemkami. Parametry wody bez zmian. Proszę o jakieś sugestie itd. Wszystkie rybki to rzekomo f1. Widziałem rodziców rybek i można stwierdzić że faktycznie albo były wf albo najdalej f1
Kadango Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor #17 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 c.d. (muszę kupić lepszy aparat )
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 28 Kwietnia 2015 #18 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 ... Demasoni wymienione na maingano ... ...Wszystkie rybki to rzekomo f1. Widziałem rodziców rybek i można stwierdzić że faktycznie albo były wf albo najdalej f1 Bardzo ładne " maingano f1"
Kadango Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor #19 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 dopiero zaczynają się wybarwiać po przybyciu do nowego akwarium (wpuszczone wczoraj wieczorem) więc nie rozumiem ironii. Napisałem rzekomo f1 bo dokumentu na to nie mam, ale patrząc na moje poprzednie ryby od tego samego hodowcy mogę zakładać że to f1. Widziałem jego niemieckie dokumenty na rodziców (były to ryby z odłowu). Zresztą nie zależy mi na f1 czy f10, byleby były ładne i cieszyły oko
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 28 Kwietnia 2015 #20 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Kolego - nie chodzi mi pokolenie fx, ale o ubarwienie. Zerknij sobie na to: http://www.onzemalawicichliden.eu/Bestanden%20vissendatabase%20eng/Pseudotropheus%20cyaneorhabdos%20eng.html
Rekomendowane odpowiedzi