piotriola Opublikowano 20 Marca 2015 #11 Opublikowano 20 Marca 2015 Dla mnie malowanie jest zbędne, mam takie sztuczne kamienie i po jakimś czasie zarastają glonem i wygląda to dość naturalnie.
bebok40 Opublikowano 20 Marca 2015 Autor #12 Opublikowano 20 Marca 2015 Upewniam się bo jak pokrywam poszczególne elementy ze styropianu i widzę jak to wygląda po wyschnięciu to mam wątpliwości czy to w akwarium się nie będzie rozpuszczało.
jurgen Opublikowano 15 Kwietnia 2015 #13 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie widziałem fajnej dekoracji ze steropianu, NIGDZIE. Odpuść sprawę. W mojej opinii będzie to mega sztuczne. Mozesz wypełnic jakieś małe luki, to OK, ale jako podstawowy element odpada. W piance wychodzi to znacznie lepiej i mniej syfu zostaje przy obróbce.
jurgen Opublikowano 16 Kwietnia 2015 #14 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 http://www.cichlidenkwekers.nl/robuuste-aquarium-achterwand/ jedno z lepszych i jeszcze http://www.mopampa.nl/het-tanganyika-aquarium-van-rikske/ 1
bebok40 Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor #15 Opublikowano 14 Lipca 2015 Wracając do tematu. Czy czysty styropian można trzymać w akwarium bez pokrywania różnego rodzaju środkami licząc na pokrycie go przez mech ?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 14 Lipca 2015 #16 Opublikowano 14 Lipca 2015 Czy czysty styropian można trzymać w akwarium bez pokrywania różnego rodzaju środkami licząc na pokrycie go przez mech ? ...można. Tylko może to długo trwać zanim porosną glonami. Kiedyś miałem styropian na dnie to moje pysie tak zawzięcie kopały ,że po prostu gryzły go aż pełno białych kulek zawsze pływało. I tutaj może być podobnie. 1
Scoby Opublikowano 16 Lipca 2015 #17 Opublikowano 16 Lipca 2015 Mój steropian na dnie też czasem podkopią ale nic nie gryzą może dlatego że jeszcze młode stosunkowo są Wysłane przy użyciu Taptalk
stan Opublikowano 16 Lipca 2015 #18 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zawsze wcześniej czy później będą gryzły styropian.
eljot Opublikowano 16 Lipca 2015 #19 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zawsze wcześniej czy później będą gryzły styropian. U mnie nie gryzą
Rekomendowane odpowiedzi