Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że ten temat to delikatna sprawa jak aborcja więc zawsze będzie gorąco;) ja myśle że jak by nie było żaden z nas niema zamiaru męczyć ryb co najwyżej popełniamy błędy i każdy z nas stara się zapewnić swoim pysiom jak najlepsze warunki do życia to tak w kwesti podsumowania;)

Opublikowano

Bardzo Zastanawia Mnie To Czemu Część Postów Jest Z Tego Tematu usuwana ? Co To Jakaś Prywata Czy Jak? Trochę Szacunku Do Różnych Opinii:!: :!: :!: Które Niektórym Się Nie Podobają:!: :!: :!: :!: :!:

a i nie pisać o OT bo większość taka jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak dla jasności wkleję o co kaman :) cwaniaki .

Postanowiłem pokombinować sam.Skrzyżowałem samca lwandy z samicą burgunda no i wyszła mi lwanda red którą teraz mam.

Bravo ! i na tym poprzestanę! szkoda słów:p człowiek niczego już nie może być pewny!!!

Ogólnie podziwiam taką wypowiedz hodowcy :cool: panie KRZYŻÓWKA na MNIE już nie zarobisz!!!!

Opublikowano

Bravo ! i na tym poprzestanę! szkoda słów:p człowiek niczego już nie może być pewny!!!

Ogólnie podziwiam taką wypowiedz hodowcy :cool: panie KRZYŻÓWKA na MNIE już nie zarobisz!!!!

Jak sądzisz skąd się wzięło w jeziorze Malawi tyle odmian barwnych Aulonocar.Właśnie z krzyżowania się ich.Jak robią to naturalnie w jeziorze to dobrze.Ale jak robi to hodowca to już herezja.

Opublikowano
Bardzo Zastanawia Mnie To Czemu Część Postów Jest Z Tego Tematu usuwana ? Co To Jakaś Prywata Czy Jak? Trochę Szacunku Do Różnych Opinii Które Niektórym Się Nie Podobają a i nie pisać o OT bo większość taka jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Tak dla jasności wkleję o co kaman cwaniaki .

Zajrzyj do regulaminu forum, cwaniaku ;).

Ale jak robi to hodowca to już herezja.

Zbyt mocno powiedziane, bardziej fanaberia :).

Opublikowano
Jak sądzisz skąd się wzięło w jeziorze Malawi tyle odmian barwnych Aulonocar.Właśnie z krzyżowania się ich.Jak robią to naturalnie w jeziorze to dobrze.Ale jak robi to hodowca to już herezja.

Natura to ZAWSZE natura i tego nie da się oszukać ! ale bawienie się w NIĄ to już wybacz! jak dla Mnie masakra-jak to się nazywa to już chyba wiadomo!!!!! + zarobek cwaniaczka.

A ty eliot już dawno udowodniłeś jaki jesteś lojalny co do niektórych -"cwaniaczku"!!! trochę pewnie cię przytkało jak zauważyłeś znowu ten post ;) więc miłego życzę.

Opublikowano
Akurat "cwaniaczku" nie ja usuwałem tego posta, więc wyhamuj i jeszcze raz proszę zapoznaj się z regulaminem forum.

Jeden wór jednak! bo i tak jesteście oceniani ;),a słowo "cwaniaczku" nie jest słowem obraźliwym,uwłaszczającym komukolwiek.No chyba,że faktycznie ktoś coś ma za pasem :P .Co do wyhamowania to możesz sobie takie gatki wciskać komuś kto się ciebie boi,ale tu chyba adres ci się pomylił "cwaniaczku" bo akurat ja mam takie słowa głęboko w ...... .

Opublikowano

Moderatorzy

1. Są osobami wyznaczonymi przez Zarząd Klubu Malawi

2. Mogą:

- usuwać, przenosić i modyfikować treści tematów/wiadomości bez informowania ich autora.

- nadawać ostrzeżenia, bądź pochwały.

3. Należy stosować się:

- do poleceń, próśb i decyzji moderatorów.

Kolejne "kulturalne" dyskusje z twojej strony zostaną potraktowane zgodnie z regulaminem.

Opublikowano

Kolejny raz Adam piszesz w sposób nie kulturalny i obraźliwy ( nosi cię ?). Z tego co widziałem to do czyśćca poleciało kilka postów i wszystkie były postami OT. Wszystkie OT zostały usuwane od postu 51 bez wyjątku.

Jakie Wojtas kumoterstwo i cenzura ????? wszystkie OT leciały do kosza jak pisałem powyżej od postu 51 i posty Matika nie załapały się i tyle, twoich ataków na Crava też nie usuwaliśmy więc o co CI chodzi ????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.