Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
lmrahil napisz ogólny zarys który rejon polski jesteś bo doradzanie ,ze spodu! bez jakichkolwiek namiarów jest jak dla Mnie żenujące!i to stan ? osoba z takim poważaniem

Dlaczego żenujące ? Nie kumam tego wpisu(złośliwości), przecież Tan Mal wysyła ryby PKP i PKS więc bardzo rzadko może okazać się że nie ma połączenia. Większość tak pozyskuje ryby, więc co tu jest żenujące ????

Opublikowano

Ja też tego nie rozumiem tym bardziej że 2 posty niżej napisałem Nowy Targ ;) Temat nie jest wart spin Panowie. Zapytam o towar i o połączenie hodowli.

Opublikowano

No ja przeniosłem do czyśćca bo był podwójny post , po czym Ty usunąłes swój podwójny , a ja przeniosłem do czyśćca drugi - Sorry pospieszyłem się ze sprzątaniem tematu ;-)

Opublikowano

Spoko bo już się sam pogubiłem;)

-- dołączony post:

Mimo przygód różnych malawian,fish magic i tan mal...tam spróbuj

-- dołączony post:

Mogę odradzić dwóch chodowców w 100% to pan sebastian z torunia który kusi pięknymi fotkami na olx i malawi śląsk na 22 tropheusy znajomemu zdechły wszystkie w 2 dni i 11 sztuk membe deep też wszystkie padły gość zwrócił połowe kasy na otarcie łez a ten pierwszy to zwykły oszust

• Dziękuję 1
Opublikowano

Zdecydowałem poczekać jak akwarium będzie wyglądać z samymi chichild'ami, jeżeli będzie pusto na dnie wtedy przemyśle synodontis'y choć podobno nieźle brudzą.. Jeszcze takie pytanie odnośnie tych aulonocar. Biorąc 2 samce jeden ff jeden maylandi wystarczą 2 samice czy 4? Skoro jeden samiec będzie wycierał to mogą być same samice łososiowe? Mam opcje wyboru osobników w cm dlatego jakie rozmiary wybrać aulonocar i Saulosi?

Opublikowano
przemyśle synodontis'y choć podobno nieźle brudzą

Mam 5 szt i nie pwoiedizał bym że brudzą , nawet imho spełaniają rolę fajnego ,,cyrkulatora" który wymiata shit z miejsc nie dostępnych dla cyrkulującej wody w akwarium.

• Dziękuję 1