stan Opublikowano 23 Lutego 2015 #21 Opublikowano 23 Lutego 2015 Koniecznie i ja muszę Ci Jareczku przysłodzić - Super i Mega profesjonalnie to wygląda !!!
VENTAGE112 Opublikowano 23 Lutego 2015 #22 Opublikowano 23 Lutego 2015 Wrażenie robi też myślałem nad takim czymś tyle ze w sypialni ale akwaria po 500l tak ustawić ale to może jak zostane kawalerem heheh
marcin1ja1 Opublikowano 23 Lutego 2015 #23 Opublikowano 23 Lutego 2015 Wrażenie robi też myślałem nad takim czymś tyle ze w sypialni ale akwaria po 500l tak ustawić ale to może jak zostane kawalerem heheh I do tego jeszcze strop nośny wytrzymujący 20 ton nacisku
eljot Opublikowano 23 Lutego 2015 #24 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zmieniłem trochę temat, w związku z tym, iż wydzieliłem osobny wątek w dziale sklepy.... Panowie proszę bez OT .
MatiK Opublikowano 24 Lutego 2015 #25 Opublikowano 24 Lutego 2015 Witamy na forum i w klubie Panie Jarosławie. Czekamy na to, aż się Pan rozwinie i zacznie dzielić swoją wiedzą i doświadczeniem nieaktualne słodzcie sobie dalej. słodzić nie mam specjalnego zamiaru, ale naskakiwać bez celu też nie... Zamówiłem ryby w Fish Magic i wyglądają jak na filmach (może dlatego, że też mam PowerGlo, a może po prostu są to bardzo ładne okazy). Co do nowej instalacji to wygląda rzeczywiście obiecująco, czy to oznacza większą ilość gatunków w ofercie?
CoolPhone Opublikowano 25 Lutego 2015 #26 Opublikowano 25 Lutego 2015 Musiałem usunąć kolejne OT z wątku. Panowie przywołuje do porządku. To nie temat o sposobie filtracji/podmian wody itp w hodowli.
Rekomendowane odpowiedzi