Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fish_magic Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #12 Opublikowano 17 Lutego 2015 Witam.Powodzenia zycze.Nie atakuje.Najpierw kilka pytan. Sprzedaje pan ryby male 3-4cm, po cenie (wszyscy wiedzą jakiej:patrz allegro).Do prezentacji na YouTube używa Pan świetlówek wybarwiajacych (w celu podkręcania barwy).Wysyla pan ryby nawet do niemiec.Dorosłych pan nie sprzedaje.Czy można prosić jakieś zdjęcia hodowli,jak całość wygląda? Czy mam gwarancje ze jesli kupuje aulonocare danego rodzaju nie dostane innego?Ogólnie nie trzyma mi się całość"kupy". Witam.Postaram się zaspokoić twoją ciekawość.Przy wszystkich moich filmach została użyta świetlówka hagen power-glo nic innego.Jeśli uważasz że ona (podkręca kolory)to zastosuj ją u siebie.Moim zdaniem jest to najlepsza świetlówka do ryb Malawi.Wysyłałem ryby już do kilku państw europejskich-były prośby o wysyłkę na inne kontynenty co mogą potwierdzić komentarze na YOU TUBE ale nie mam takich możliwości.Przy hodowli i sprzedaży małych ryb było mi mało 100 akwari i jestem w trakcie ustawiania zestawu 96 a wyobraż sobie ile bym musiał ich mieć żebym chciał oferować inne wielkości. Każdy miot i każda odmiana musi pływać oddzielnie.Druga sprawa to problem z wysyłką dużych ryb,duże opakowania duże koszty.W mojej hodowli wszystkie odmiany i małe i dorosłe pływają oddzielnie niema możliwości pomyłki.Jak skończę prace nad nowym zestawem to przedstawię film i zdjęcia.Pozdrawiam Jarek. 11
RavenPl Opublikowano 20 Lutego 2015 #13 Opublikowano 20 Lutego 2015 nieaktualne słodzcie sobie dalej.
eljot Opublikowano 20 Lutego 2015 #14 Opublikowano 20 Lutego 2015 W tym dziale się przedstawiamy, wszystkie pytania o działalność klubowicza na allegro proszę adresować PW lub zadać pytania w odpowiednim dziale. OT zostało usunięte. 1
fish_magic Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor #15 Opublikowano 21 Lutego 2015 Witam.To jest mój koleiny projekt i wykonanie.W tych zbiornikach będą pływały ryby już na sprzedaż.Do wysyłki a także dla klientów którzy przyjeżdżają na miejsce.Zostało tylko uruchomić.Po uruchomieniu też cyknę.Mam pytanie film wgrywa się tak samo jak zdjęcie. 7
marek_z_81 Opublikowano 21 Lutego 2015 #17 Opublikowano 21 Lutego 2015 Mam pytanie film wgrywa się tak samo jak zdjęcie. Jeżeli film z You Tube to wystarczy wkleić link
Edd Opublikowano 22 Lutego 2015 #20 Opublikowano 22 Lutego 2015 Bardzo pomysłowe rozwiązanie z tym regałem. Super !
Rekomendowane odpowiedzi