g.pajak Opublikowano 30 Grudnia 2014 #1 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tak jak w temacie, kupiłem okazyjnie opakowanie 200g Naturefood premium color plus. Dobrze nada się jako pokarm wybarwiający dla mojej obsady????????? Tak jak w podpisie: Copadichromis Borleyi Nice Red, Placidochromis Phenochilus Mdoka White Lips, Labidochromis Sp. Yellow
Slawek-meszek Opublikowano 30 Grudnia 2014 #2 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dla mbuny tylko ten pokarm używałem. Dla non mbuny tez używam tego wybarwiającego pokarmu Naturefood. Jestem bardzo zadowolony, podobnie jak inni którzy używali pokarmów tej firmy.
g.pajak Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor #3 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dla mbuny tylko ten pokarm używałem. Dla non mbuny tez używam tego wybarwiającego pokarmu Naturefood. Jestem bardzo zadowolony, podobnie jak inni którzy używali pokarmów tej firmy. Sławek, dzięki za odpowiedź! Mam wątpliwości dlatego, że moja obsada mięsożerna a w naszej "wikipedii" stoi, że to dla wszystkożernych - dlatego chciałem mieć pewność, że dla typowych mięsożerców będzie ok.
stan Opublikowano 30 Grudnia 2014 #4 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie ma znaczenia dla wszystkożerców czy mięsożerców ;-) , jeden ciul. Jak by to nie była marka, dla strico roślinożerców będzie się różnić (więcej zielonego).
Rekomendowane odpowiedzi