Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mnie też się podoba.

Witaj kudłata Moniko :)

Witaj . Coś za pewne zmienię ale musze wene poczuć. Pozdrawiam

-- dołączony post:

Dajcie dziewczynie spokój. Jak na pierwsze Malawi to bardzo ładnie a z czasem i tak sam będzie zmieniała. Pogratulować podejścia do sprawy! Powodzenia życzę!

Dzięki przyda się bo jak widzę to długa droga przede mną... pozdrowionka

Opublikowano

Monia ja bym wyjął ten statek i wytłumaczył synkowi, że takie ,,cós" nie przystoi wkładać prawdziwemu akwaryście ;-)

Reszta aranżu to kwestia twojej wizji z czasem może ją zmienisz lub wręcz utwierdzisz się w przekonaniu, że to dobra droga dla twoich ryb.

No i witaj w przepięknym niebieskim świecie cichlids i KM !

Opublikowano

Hejka, ciekawie to wygląda nie powiem:) Ale fakt, garaże ja osobiście bym zlikwidował. Jeśli da się syn przekonać to statek wyjmij, jak nie trudno, siła wyższa. Ale jak na pierwszy raz i tak jest nieźle. Pozdrawiam

Opublikowano
Monia ja bym wyjął ten statek i wytłumaczył synkowi, że takie ,,cós" nie przystoi wkładać prawdziwemu akwaryście ;-)

Reszta aranżu to kwestia twojej wizji z czasem może ją zmienisz lub wręcz utwierdzisz się w przekonaniu, że to dobra droga dla twoich ryb.

No i witaj w przepięknym niebieskim świecie cichlids i KM !

Hej juz dochodzimy do porozumienia statek juz jest za skałami tam się schował bo po prostu tam akurat zatonął hi hi a skałki juz po przekładalam i dosypałam piasku zanim będą rybki to pewnie jeszcze 10 razy to zmienię ...... pozdrawiam

Opublikowano
zanim będą rybki to pewnie jeszcze 10 razy to zmienię

Hehe , dokładnie jak nie TY to cichlids to zrobią. A z synem trzeba teraz porozmawiać na temat ewentualnej pomocy dla uwięzionych w statku i konieczności wydobycia go na suchy ląd ;-)