Bourbon Kid Opublikowano 15 Listopada 2014 #11 Opublikowano 15 Listopada 2014 jakos slabo widze akwarium bez glonojada a co ten glonojad ma wnieść do obsady akwarium że nie wyobrażasz sobie bez niego akwarium?
kosa Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor #12 Opublikowano 15 Listopada 2014 po prostu zawsze akwarium kojarzy mi się z obecnością glonojada
waszek18 Opublikowano 15 Listopada 2014 #13 Opublikowano 15 Listopada 2014 po prostu zawsze akwarium kojarzy mi się z obecnością glonojada No ale jeżeli Twoje L-ki potrzebują wodę o pH 6,5 a nasze ryby trzymamy w wodzie o pH 7,5 - 8.5 to jaki sens jest męczyć te biedne stworzenia? Starajmy się stworzyć rybom jak najlepsze warunki do życia a nie je męczyć. Pamiętaj.
MrJoxton Opublikowano 15 Listopada 2014 #14 Opublikowano 15 Listopada 2014 Co by ci się bez glonka stało. To już lepiej jakbyś zainwestował w ślimaki, tym bardziej, że część glonów zjedzą pyśki.
waszek18 Opublikowano 15 Listopada 2014 #15 Opublikowano 15 Listopada 2014 tym bardziej, że część glonów zjedzą pyśki. Ale glonojady nie jedzą glonów. Tylko w pierwszym okresie swojego życia i to bardzo krótko.
kosa Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor #16 Opublikowano 15 Listopada 2014 Wiem wiem. Ale chyba kazdy kto zaczyna jakas nowa przygode stara sie nagiac reguly aby miec wieksza frajde z nowej pasji. Zdrowy rozsadek przyjdzie z czasem parę slimaczkow juz mam bo juz miałem mały problem z glonami.
waszek18 Opublikowano 15 Listopada 2014 #17 Opublikowano 15 Listopada 2014 Wiem wiem. Ale chyba kazdy kto zaczyna jakas nowa przygode stara sie nagiac reguly aby miec wieksza frajde z nowej pasji. Zdrowy rozsadek przyjdzie z czasem W takim razie mi już argumentów brak. Rób jak chcesz. Przecież to tylko ryby!
kosa Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor #18 Opublikowano 15 Listopada 2014 Dziekuje za chęci, wyjaśnienia naprawdę to doceniam ale mysle ze ten rozsadek jakim sie kierujesz i rady jake dostaje tutaj prrzyjda w pozniejszym okresie narazie cieszy mnie roznorodnosc ale za jakis czas bedzie mnie cieszylo co innego mam nadzieje ze chec stworzenia pyszczakom środowiska ja najbardziej przypominajacego oryginalne warunki w jakich zyja
stan Opublikowano 15 Listopada 2014 #19 Opublikowano 15 Listopada 2014 KONIEC OT !!!!!! Każde następne pójdą do kosza! Uwagi poszły reszta należy do kolegi Kosy.
Rekomendowane odpowiedzi