Gość pemergency Opublikowano 4 Listopada 2014 #21 Opublikowano 4 Listopada 2014 Chciałbym zobaczyć jak to będzie działać na tym sterowniku... jakiś filmik po zakończeniu budowy mile widziany
g.pajak Opublikowano 4 Listopada 2014 #22 Opublikowano 4 Listopada 2014 jakiś filmik po zakończeniu budowy mile widziany ...się zrobi :-)
spiochu Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor #23 Opublikowano 4 Listopada 2014 Denerwujecie mnie Mój pewnie za miesiąc z Chin dojedzie... Wysłane z telefonu
g.pajak Opublikowano 6 Listopada 2014 #24 Opublikowano 6 Listopada 2014 jakiś filmik po zakończeniu budowy mile widziany Jak to mówią: "mówisz i masz" :-) Wszystko działa, zostało tylko przykleić szybki ochnonne na LED-y i montuję w akwarium :-) Listwa LED - YouTube
Damian780425 Opublikowano 6 Listopada 2014 #25 Opublikowano 6 Listopada 2014 Hey i jak wrażenia warte swojej ceny ? Czy przy małym prądzie nie mryga ?
g.pajak Opublikowano 6 Listopada 2014 #26 Opublikowano 6 Listopada 2014 Czy przy małym prądzie nie mryga ? Nie zauważyłem, ale bawiłem się tylko chwilę - zwrócę uwagę jutro i powiem. Hey i jak wrażenia warte swojej ceny ? To się okarze, jak zainstaluję w akwarium. Na razie kleją się szybki ochronne. Jutro rano instalacja.
Gość pemergency Opublikowano 6 Listopada 2014 #27 Opublikowano 6 Listopada 2014 Nie zauważyłem, ale bawiłem się tylko chwilę - zwrócę uwagę jutro i powiem. To się okarze, jak zainstaluję w akwarium. Na razie kleją się szybki ochronne. Jutro rano instalacja. Najlepiej pokaż to na baniaku, bo tak ciężko cokolwiek zobaczyć...
g.pajak Opublikowano 7 Listopada 2014 #28 Opublikowano 7 Listopada 2014 No i udało się wszytko poskładać do kupy i zainstalować Do zasilania LED-ów użyłem zasilacza 70W od starego laptopa. Musze powiedzieć, że programowanie TC-420 banalne. Po prostu ustawiamy godzinę o której ma się zacząć dana konfiguracja oraz wskazujemy czy przejście ma być płynne czy natychmiastowe.... i tyle! Poszczególne składowe RGB definiujemy w % od 0 - 100% Sterownik ma podtrzymanie bateryjne i nie gubi ustawień :-) Nic nie miga nawet przy ustawieniu na 1%. Co do wrażeń wizualnych muszę powiedzieć, żę przez 8 lat trochę się przyzwyczaiłem do 2x80 Reef Withe 15000K. Na początku miałem powiedzmy mieszane uczucia po przejściu na "LED" ale czym dłużej bawiłem się światłem, tym większy banan na twarzy mi się pojawiał!! :-) Boryleye wyglądają super po dodaniu ciutkę czerwonego koloru!! Wieczorkiem nakręcę jakiś filmik jak się uda 4
Damian780425 Opublikowano 7 Listopada 2014 #29 Opublikowano 7 Listopada 2014 Jaki max czas całkowitego wyłączenia ? Już wyczytałem z grafiki :-) Pełne sterowanie 24godz. :-)
Gość pemergency Opublikowano 7 Listopada 2014 #30 Opublikowano 7 Listopada 2014 To już prościej się chyba nie da
Rekomendowane odpowiedzi