Skocz do zawartości

Gdzie ta wiara Tej ?! WLKP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję malawistów z okolic Poznania jak i całej Wielkopolski. Przeczesując wątki oraz patrząc na pochodzenie wypowiadających się użytkowników odnoszę wrażenie że wielkopolska nie istnieje w tej materii.

Zauważyłem że jeśli chodzi o malawi dominują okolice Dolnego Śląska oraz północ kraju - wybrzeże np: Trójmiasto.

Temat zakładam w celach informacyjnych jak i możliwością wymiany się narybkiem,starszym sprzętem,(wiem że od tego jest giełda,ale jednak w wąskim zakresie) ale także spostrzeżeń, doświadczeń czy nawiązaniu nowych znajomości/kontaktów.

Gość pemergency
Opublikowano
Witam poszukuję malawistów z okolic Poznania jak i całej Wielkopolski. Przeczesując wątki oraz patrząc na pochodzenie wypowiadających się użytkowników odnoszę wrażenie że wielkopolska nie istnieje w tej materii.

Zauważyłem że jeśli chodzi o malawi dominują okolice Dolnego Śląska oraz północ kraju - wybrzeże np: Trójmiasto.

Temat zakładam w celach informacyjnych jak i możliwością wymiany się narybkiem,starszym sprzętem,(wiem że od tego jest giełda,ale jednak w wąskim zakresie) ale także spostrzeżeń, doświadczeń czy nawiązaniu nowych znajomości/kontaktów.

a mapki użytkowników jak nie było tak niema... :rolleyes:

Opublikowano

choć jestem z Mazur to wtrącę do was swój post i ponownie apeluję - wpisujmy nazwy miejscowości (!) z których jesteśmy, Kshyhu87 u Ciebie tego brakuje ! ;) Myślę, że nie macie się czego wstydzić. Takim niewielkim wkładem poznałem się z użytkownikiem krzysiek2301 i znajomość owocuje, jest o czym pogadać, łatwiej o pomoc w sprawach akwarystyki, a i piwko milej się pije rozmawiając o malawi :D

Opublikowano

Hmm ciekawa opcja nic o niej nie wiem. Fajnie by było żeby weszła w życie!:cool:

Ja mieszkam niedaleko, a trochę dokładniej to okolice Gniezna

Napisz mi na PW gdzie dokładnie mam rodzinę w Kłecku jak bym kiedyś był przejazdem to chętnie bym poznał kolegę.

Najważniejsze jednak w tym wątku jest by osoby zainteresowane jakąkolwiek intencją zostawiła swój nick w celu ew kontaktu.

Wielkopolanie wzywam was ! Nie wstydzić się odgrzewania :)

Opublikowano

Hej jak można zauważyć to mieszkam w Koninie, więc do Poznania nie tak daleko.

Jak coś to wal śmiało.

Opublikowano

może kolega by pomógł i napisał by taki programik, który by można było dołączyć do forum?

Pomysł zacny, ale pomysłami samymi nie zapewnimy funkcjonalności, więc moze by tak pomoc?

Opublikowano

mysle ze w celu stworzenia mapy użytkowników można by się posłużyć narzędziem Google MOJE MAPY, tylko tutaj pojawiają się dwie opcje:

1. jedna osoba (klub) tworzy taka mapę i ręcznie wpisuje każdego użytkownika

2. klub tworzy mapę i udostępnia publicznie i wtedy każdy forumowicz może dodać swoja lokalizacje (potrzebne jest konto Google, ale to żaden problem)