Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem wysłać pw do autora wątku i pojawił się taki komunikat ,czym on jest spowodowany ?

Grześ_95 nie chce otrzymywać wiadomości, bądź nie jest uprawniony do ich otrzymywania. Dlatego nie możesz wysłać do tej osoby żadnej wiadomości.

Jeżeli próbujesz wysłać tą wiadomość do wielu adresatów, usuń Grześ_95 z listy adresatów i wyślij wiadomość ponownie.

Opublikowano
Chciałem wysłać pw do autora wątku i pojawił się taki komunikat ,czym on jest spowodowany ?

Grześ_95 nie chce otrzymywać wiadomości, bądź nie jest uprawniony do ich otrzymywania. Dlatego nie możesz wysłać do tej osoby żadnej wiadomości.

Jeżeli próbujesz wysłać tą wiadomość do wielu adresatów, usuń Grześ_95 z listy adresatów i wyślij wiadomość ponownie.

Przepraszam nawet nie wiedziałem że coś takiego mam zał.

Już zmieniłem teraz powinno być OK .

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Luzik – powolutku było by szybciej na razie poziomowanie podstawy bo doszedł mały remoncik podłogi ,

ocieplenie panele itd.

Z drugiej strony może i lepiej że teraz miejsce spoczynku zbiornika gotowe nie polega zabiegom ;-)

Po drugie chęci odchodzą jak się czyta posty jakiegoś „BARA..A który ci jedzie po „majtach” bez zapytania z kiego powodu lub w jakiem celu jest coś zrobione .

Nie mam zamiaru się tu ani nigdzie indziej rozpisywać .

Akwarium już w domu po przymiarkach podstawa wypoziomowana , część filtracji poskładana , oświetlenie

też praktycznie gotowe (świeci belka 180cm podwieszana łącznie 600watt)

Ale Malawi nie będzie rozmiary zbiornika przerażają osobę w pierwszej chwili ale również uzmysławiają

(bez urazy) kolejną sprawę szkoda takiej powierzchni marnować na zalane wodą kupę kamieni .

Wymiary końcowe to 250x75x80H

Pozdrawiam

Opublikowano

Mnie baniak o podobnej wielkości dna skurczył się zanim go zalałem. Wpuścisz tam 6 gatunków dorosłej, większej non mbuna i przerażenie minie...

• Dziękuję 1
Opublikowano
Mnie baniak o podobnej wielkości dna skurczył się zanim go zalałem. Wpuścisz tam 6 gatunków dorosłej, większej non mbuna i przerażenie minie...

I tu masz rację co dzień jakby się kurczył ale jak zerkałem na 300 litrów to natychmiast stało się jasne że to po prostu przyzwyczajenie .

To jak z samochodem mam 3.0 V6 na benzynie Omegę doładowaną kompresorem seryjne 211 komi sporo urosło nowych .

Jednak po 2 miesiącach jakby potwór przestał być straszny .

Ale jak wsiadłem do 2.0 zaraz wiedziałem że jednak jest różnica .

Sory za porównanie zaraz to ktoś „z torpeduje” i pójdzie do kosza pewnie bo nie w temacie ha ha ha

Opublikowano
kolejną sprawę szkoda takiej powierzchni marnować na zalane wodą kupę kamieni

Kamienie są tylko wystrojem, a głównym pięknem akwarium z malawi są przepiękne i charakterne cichlids ;-)

Opublikowano

Grześ_95, co byś tam ostatecznie nie hodował to pochwal się jakimiś zdjęciami bo bardzo lubię podziwiać tak ambitne projekty :)