Nifrenithil Opublikowano 11 Sierpnia 2006 #1 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Po jakim czasie znikają okrzemki- słyszałam, że pojawiają się w najbardziej oświetlonych miejscach (to się zgadza) , chociaż nie lubią światła a później ustępują zielenicom. Tylko kiedy ?
zyraf71 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 #2 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie dostaniesz dokładnej odpowiedzi Znikną jak im się znudzi ... musisz czekać Cierpliwość najbardziej porządaną cechą dobrego akwarysty :!:
hagrzesiek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 #3 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie dostaniesz dokładnej odpowiedzi Znikną jak im się znudzi ... musisz czekać Cierpliwość najbardziej porządaną cechą dobrego akwarysty :!: u mnie trwało to okolo 4 miesiecy...
bocian1982 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 #4 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 u mnie trwalo to okolo 1,5 miesiaca najpierw bylu okrzemki w najbardziej oswietlonych miejscach tzn. jak najblizej swiatla(tzn mam je tylko w gornych partiach kamlotów) a jak juz pisalem po 1,5 miecha pojawily sie na ich miejsce zieloniutkie falujace glonki nie jest to moze jakies widowiskowe zielsko ale zawsze lepsze od okrzemków
nimbo Opublikowano 24 Sierpnia 2006 #5 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 u mnie ustopily po 6 miesiacach...
Marand Opublikowano 10 Września 2006 #6 Opublikowano 10 Września 2006 Ja się do swoich okrzemków przyzwyczaiłem. Zwalczyć nie mogę więc się muszę zaprzyjaźnić . Akwa mam już prawie rok a okrzemki mają się dobrze. Są okresy że miejscami znikają, ale potem znowu są. Wolę się skupić na przyjemniejszych rzeczach niż walka z glonami.
orba Opublikowano 23 Czerwca 2007 #7 Opublikowano 23 Czerwca 2007 U mnie tez okrzemki srednio to wyglada. Moje rybcie ich nie jedza. Niestety okrzemki mam tez na roslinach a to mnie denerwuje bo roslinki slabo rosna. Chyba musze zakupic jakis nawoz do roslinek i bedzie ok. Pozdrawiam
MaRcInAs Opublikowano 28 Lipca 2007 #8 Opublikowano 28 Lipca 2007 Nie ma jakiegoś lekarstwa na te okrzemki :?:
mars Opublikowano 28 Lipca 2007 #9 Opublikowano 28 Lipca 2007 Nie ma jakiegoś lekarstwa na te okrzemki :?: Jest - a nazywa sie .......... cierpliwość i czas
MaRcInAs Opublikowano 28 Lipca 2007 #10 Opublikowano 28 Lipca 2007 Aha............. Dzięki za odpowiedź Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi