Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A czy to jest wątek o wodzie? Nie popadajmy w skrajność.

Baniak generalnie Ok.

Nie popadamy w skrajności, nie robimy paniki, zostawiamy gościa w nieświadomości bo baniak generalnie jest OK.

o to ci chodziło meszek?

może admin od razu przeniesie do podstaw?

Opublikowano
Nie popadamy w skrajności, nie robimy paniki, zostawiamy gościa w nieświadomości bo baniak generalnie jest OK. o to ci chodziło meszek?

Jeżeli panikę wprowadzasz to tylko Ty. Nic takiego nie napisałem. Zwróć uwagę co napisałem. Tylko tyle że to nie jest dział do tego, tylko po to aby się przedstawić i swój zbiornik. A Ty jako klubowicz powinieneś wiedzieć najlepiej. Szanuje Ciebie ale mam wrażenie, że chyba chcesz wszystkich uszczęśliwić, tak to wygląda. Zachowujesz się w ten sposób jakbyś tylko Ty wszystko wiedział i był jasnowidzem. A może powinien posttać nowy dział tylko dla jednej osoby. Może z bastuj trochę, na forum jest dużo miejsca dla wszystkich nie tylko dla Ciebie. Kiedyś już ktoś napisał O Wielkim Deccorativo.

O baniaku napisałem że jest ok chodziło mi tylko o wygląd bo po to jest ten wątek.

Opublikowano

Już nie potrzebne kłótnie ;) Wszystko jest ok dzięki że każdemu się podoba.

Czekam teraz na filtr wewnętrzny no i trzeba będzie go jakoś schować przy okazji schowam jeszcze grzałkę. No i czekamy aż rybki podrosną ;)

Pozdrawiam.

• Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No nie było czasu wcześniej ale teraz dodam fotki. W zeszłym tygodniu wleciał filtr wewnętrzny Aquael circulator 1500. Zrobiłem trochę porządek i starałem się pochować parę rzeczy żeby nie było tak widać i wyszło całkiem fajnie. Rybki mają się dobrze i dorastają.

0a1cbc783cf3.jpgeb5b1af11ef5.jpga664e7d86999.jpg

PS. po otworzeniu obrazka polecam kliknąć prawy i pokaż obrazek wtedy się tak nie powiększa ;)