sebusw Opublikowano 6 Lipca 2014 #1 Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam wszystkich chciałem przedstawić swoje pierwsze malawi. Akwarium panoramiczne wymiary 100x30x50wys (środek 40cm) Filtracja: Na razie filtr Kubełkowy Tetra tec 1200. Po weekendzie dojdzie mechanik Aquael circulator 1500. Oświetlenie: 2x halogen LED 10w 6500K Dekoracje: Kamień z ogródka okolo 40-50kg. Piasek kwarcowy biały około 15kg. Obsada: Saulosi x10 Maingano x10 Oczywiście zostaną harlemy 1+4 z każdego gatunku niestety mniej nie mogłem kupić
Andrzej Głuszyca Opublikowano 6 Lipca 2014 #2 Opublikowano 6 Lipca 2014 Oczywiście zostaną harlemy 4+1 ...poprawnie jest 1+4 czyli jeden samiec i cztery samice:) Bo to co napisałeś oznacza cztery samce i jedna samica:)
sebusw Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor #3 Opublikowano 6 Lipca 2014 A no źle napisałem ;-) dzięki za uwagę
onestone Opublikowano 6 Lipca 2014 #4 Opublikowano 6 Lipca 2014 Powodzenia w hodowli;-) Ja bym ta ścianę napowietrzajcą wywalił ale to kwestia gustu
karbeti Opublikowano 6 Lipca 2014 #5 Opublikowano 6 Lipca 2014 Całkiem ładnie wyszło. Niech zdrowo rosną
sebusw Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor #6 Opublikowano 7 Lipca 2014 Jak dojdzie filtr wewnętrzny to ściana nie będzie chodzić a na razie jakieś napowietrzenie się przyda
deccorativo Opublikowano 7 Lipca 2014 #7 Opublikowano 7 Lipca 2014 wszystko ładnie pięknie ale CZYŻBY NASTĘPNY BANIAK OD RAZU Z RYBAMI BEZ STARTU WODY??? a może by tak zapodał wyniki testów wody ?
Slawek-meszek Opublikowano 7 Lipca 2014 #8 Opublikowano 7 Lipca 2014 CZYŻBY NASTĘPNY BANIAK OD RAZU Z RYBAMI BEZ STARTU WODY??? a może by tak zapodał wyniki testów wody ? A czy to jest wątek o wodzie? Nie popadajmy w skrajność. Baniak generalnie Ok.
deccorativo Opublikowano 7 Lipca 2014 #9 Opublikowano 7 Lipca 2014 wszystko ładnie pięknie ale CZYŻBY NASTĘPNY BANIAK OD RAZU Z RYBAMI BEZ STARTU WODY??? a może by tak zapodał wyniki testów wody ? sebusw przecież napisałem że ładnie i pięknie. Jeśli odpowiedz na moje pytanie jest - tak to od razu zakłądaj nowy temat w podstawach lub w woda jeśli odpowiedz jest nie to wogóle nie odpowiadaj.
sebusw Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor #10 Opublikowano 7 Lipca 2014 No testy jak kupie to postaram się zrobić ;-) fajnie ze się komuś podoba. A woda stała 4 dni na włączonym filtrze i czekała na rybki ;-)
Rekomendowane odpowiedzi