Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast Yellow daj Melanochromis interruptus (jeszcze w starej nomenklaturze ;)). Mam nadzieję że wziąłeś pod uwagę bardzo dużą agresję wewnątrzgatunkową u demasoni?

Opublikowano

Fajnie by było jak bym miał gdzie kupić te ryby które podajecie, bo w Irlandii to porażka z akwarystyką mogę wybierać tylko z tego sklepu


http://www.seahorseaquariums.com/Lake-Malawi-Cichlids/Freshwater-Fish/201


Na razie kupiłem

Labidochromis caeruleus 5 sztuk młodych

Melanochromis cyanorhabdos 5 sztuk młodych

i chciałbym jeszcze coś dołożyć tylko właśnie za bardzo nie mam wyboru

znalazłem jeszcze Albino Socolofi Cichlid na irlandzkim ala allegro ale nie wiem czy to będzie dobre połączenie

Zobaczcie jaki ryby maja i czy coś można dorzucić

Opublikowano

Dla wielu w tym i dla mnie popularny "red red" o niego tu chodzi jest zbyt duży i masywny jak na 240, zwłaszcza jako trzeci gatunek. Może koledzy z UK coś doradzą jeśli chodzi o sklepy bo chyba tam z tym lepiej a "szowinizmy" lokalne chyba przesyłek nie dotyczą ;)

Opublikowano

Labidochromis caeruleus 1+4

Melanochromis cyanorhabdos 1+4

Pseudotropheus socolofi (Albino) 1+4

To będzie moja obsada bo nic innego nie mogę znaleźć w Irlandii, myślicie ze będzie dobrze ?

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.