rebelde Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor #31 Opublikowano 5 Czerwca 2014 tez sie nad tym zastanawialem ale jezeli bede chcial ta pompke wyciagnac i uzywac na zewnatrz to bedzie problem, dlatego zostane przy NJ, jezeli po umieszczeniu w szafce korpusow okaze sie ze jednak jest miejsce na pompke to napewno wyciagne ja z akwa, ale dzieki za sugestie Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Gość pemergency Opublikowano 5 Czerwca 2014 #32 Opublikowano 5 Czerwca 2014 tez sie nad tym zastanawialem ale jezeli bede chcial ta pompke wyciagnac i uzywac na zewnatrz to bedzie problem, dlatego zostane przy NJ, jezeli po umieszczeniu w szafce korpusow okaze sie ze jednak jest miejsce na pompke to napewno wyciagne ja z akwa, ale dzieki za sugestie Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Jak szeroka i wysoka jest ta szafka? Ja mam szafke h70w33xd45, korpusy mam zawieszone tuż przy "suficie" na przeciwko siebie, dzięki czemu na dole zostaje jeszcze sporo miejsca i spokojnie dwie pompy można tam jeszcze włożyć
Rekomendowane odpowiedzi