Skocz do zawartości

Wyjazd do Cichlidenstandl z Tanganiką i Tan- Malem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wychodzi w takim razie na tą chwilę

rebelde

stan ( transportem rebelde )

eljot12

JarekS

mutek78

perez666

crav ( wszyscy z Jarkiem )

aż się prosi o dopełnienie wolnych miejsc :).

Opublikowano

Do mnie jeszcze się na pewno jedna osobę znajdzie.

Przed wyjazdem warto ustalić w jakiej walucie płacimy za te nasze karasie, jak w euro to jest chwila żeby taniej walutę zakupić.

Mógłbyś Harisimi podpytać TM ?

Opublikowano

Cichlidenstadl z tego co wiem oferuje w detalu ryby w cenie wyższej niż TM bez zniżek. W cenach hurtowych na pewno nie sprzeda bo ma taką zasadę. Dlatego też TM proponuje przy zakupie ryb zniżkę 20% od swoich cen detalicznych. Tak wiec rozliczamy się z TM a nie z Helmutem. Dlatego tez wchodzą w grę złotówki. Zapytam jeszcze Państwo Wiszów czy za nocleg mamy im płacić w Euro czy w złotówkach.

-- dołączony post:

Za nocleg możecie mieć i złotówki i euro. Nie będzie problemu. Pani Monika dowiaduje się o rezerwację noclegu.

Swoją drogą ten wyjazd powinien należeć do punktów obowiązkowych dla każdego Malawisty :). Tak jak muzułmanin winien odwiedzić Mekkę tak malawista Cichlidenstadl. Miejsca u rebelde są więc warto dopełnić te auta :D.

Opublikowano

jezeli ktos z polnocnych terenow polski sie zastanawia to zawsze mozemy sie dogadac i moge autostrada A1 podjechac w strone gdańska

w bagazniku mam napowietrzacz, dla kazdego kto kupi ryby rurka z powietrzem sie znajdzie :)

Opublikowano
Swoją drogą ten wyjazd powinien należeć do punktów obowiązkowych dla każdego Malawisty . Tak jak muzułmanin winien odwiedzić Mekkę tak malawista Cichlidenstadl.

Pewnie, że tak. Warto pojechać tam i zobaczyć wiele ryb na żywo nie na fotografiach które nie jednokrotnie z deka odbiegają od rzeczywistości. No i samemu wybrać swoje ryby ;-).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pani Monika zapytała mnie czy tydzień wcześniej coś by nam zmieniało. Miejsc maksymalnie możemy mieć 13 więc niech wszyscy co chcą jechać potwierdzą to i wypowiedzą się co do weekendu o tydzień wcześniejszego.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.