rebelde Opublikowano 28 Sierpnia 2014 #41 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 STAN jedzie ze mna, jezeli ktos ma jeszcze ochote sie zabrac to zapraszam, Cytuj
harisimi Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor #42 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Wychodzi w takim razie na tą chwilę rebelde stan ( transportem rebelde ) eljot12 JarekS mutek78 perez666 crav ( wszyscy z Jarkiem ) aż się prosi o dopełnienie wolnych miejsc . Cytuj
JarekS Opublikowano 29 Sierpnia 2014 #43 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Do mnie jeszcze się na pewno jedna osobę znajdzie. Przed wyjazdem warto ustalić w jakiej walucie płacimy za te nasze karasie, jak w euro to jest chwila żeby taniej walutę zakupić. Mógłbyś Harisimi podpytać TM ? Cytuj
harisimi Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor #44 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Cichlidenstadl z tego co wiem oferuje w detalu ryby w cenie wyższej niż TM bez zniżek. W cenach hurtowych na pewno nie sprzeda bo ma taką zasadę. Dlatego też TM proponuje przy zakupie ryb zniżkę 20% od swoich cen detalicznych. Tak wiec rozliczamy się z TM a nie z Helmutem. Dlatego tez wchodzą w grę złotówki. Zapytam jeszcze Państwo Wiszów czy za nocleg mamy im płacić w Euro czy w złotówkach. -- dołączony post: Za nocleg możecie mieć i złotówki i euro. Nie będzie problemu. Pani Monika dowiaduje się o rezerwację noclegu. Swoją drogą ten wyjazd powinien należeć do punktów obowiązkowych dla każdego Malawisty . Tak jak muzułmanin winien odwiedzić Mekkę tak malawista Cichlidenstadl. Miejsca u rebelde są więc warto dopełnić te auta . Cytuj
rebelde Opublikowano 30 Sierpnia 2014 #45 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 jezeli ktos z polnocnych terenow polski sie zastanawia to zawsze mozemy sie dogadac i moge autostrada A1 podjechac w strone gdańska w bagazniku mam napowietrzacz, dla kazdego kto kupi ryby rurka z powietrzem sie znajdzie Cytuj
stan Opublikowano 30 Sierpnia 2014 #46 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Swoją drogą ten wyjazd powinien należeć do punktów obowiązkowych dla każdego Malawisty . Tak jak muzułmanin winien odwiedzić Mekkę tak malawista Cichlidenstadl. Pewnie, że tak. Warto pojechać tam i zobaczyć wiele ryb na żywo nie na fotografiach które nie jednokrotnie z deka odbiegają od rzeczywistości. No i samemu wybrać swoje ryby ;-). Cytuj
harisimi Opublikowano 16 Września 2014 Autor #47 Opublikowano 16 Września 2014 Pani Monika zapytała mnie czy tydzień wcześniej coś by nam zmieniało. Miejsc maksymalnie możemy mieć 13 więc niech wszyscy co chcą jechać potwierdzą to i wypowiedzą się co do weekendu o tydzień wcześniejszego. Cytuj
stan Opublikowano 17 Września 2014 #48 Opublikowano 17 Września 2014 Mnie osobiście tylko ten termin pasuje 24-25.10. Cytuj
rebelde Opublikowano 17 Września 2014 #49 Opublikowano 17 Września 2014 dla mnie bez roznicy, w pazdzierniku kazda data pasuje, takze dostosuje sie do wiekszosci Cytuj
harisimi Opublikowano 17 Września 2014 Autor #50 Opublikowano 17 Września 2014 A co na to inni ? Zarówno ci co się już zadeklarowali jak i nowi chętni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi