Bezprym Opublikowano 25 Kwietnia 2014 #11 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Obejrzyj jeszcze fotki joanjohnsonae ,samiczki mają ciekawy wzór.
stan Opublikowano 25 Kwietnia 2014 #12 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Daj jak CI pisałem - demasony , saulosi , interruptus i ta mpange ! Masz kolorowo i nie ma problemów z żywieniem !!
tomaszr2005 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 #13 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Demasoni i Saulosi nie łączymy podobne samce... Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
eljot Opublikowano 25 Kwietnia 2014 #14 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Podobnie saulosi i interruptus tu z kolei podobne samice
stan Opublikowano 25 Kwietnia 2014 #15 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ta mi też afr miała się z saulosi lać i jakoś sie nie lały , tak samo wiele innych teorii szło się bujać !! Samice saulosi są żółte to fakt jak i interruptusa więc masz w akwarium około 6-7 żółtych ryb plus demasony i samce elongatus i saulosi to masz kolejne jakieś 7 niebieskich ( równowaga kolorów) ryb plus 3 ryby szare więc w czym problem ???
eljot Opublikowano 25 Kwietnia 2014 #16 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Stasiu problem w tym, że mogą mu się zrobić mezalianse . Było sporo fotek saulosi w kratkę
stan Opublikowano 25 Kwietnia 2014 #17 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ok ! Pytanie czy ma ochotę je rozmnażać na sprzedaż itp. bo jak nie to żaden problem ! Fakt, że na samym początku na czacie polecałem do saulosi maingano są przepiękne i akurat do niskiego akwarium.
eljot Opublikowano 25 Kwietnia 2014 #18 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Fakt, że na samym początku na czacie polecałem do saulosi maingano są przepiękne i akurat do niskiego akwarium. I ta opcja dużo lepsza -- dołączony post: Ok ! Pytanie czy ma ochotę je rozmnażać na sprzedaż itp. bo jak nie to żaden problem ! Znając życie to i tak jakieś maluchy się uchowają czy będzie chciał czy nie .
Bezprym Opublikowano 25 Kwietnia 2014 #19 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Możesz dać jeszcze melanochromisa vermivorusa rybka nieczęsto spotykana w akwarium.
onestone Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor #20 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Możesz dać jeszcze melanochromisa vermivorusa rybka nieczęsto spotykana w akwarium. Te mają już serio brzydkie samice...tak jak i te parallelusy.Nie nastawiam się na jakąś hodowlę choć jak sami zapewne wiecie że to cieszy jak się coś rozmnaża.Zgodnie z hasłem make Love not war wezmę chyba afre i interruptusa
Rekomendowane odpowiedzi