Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta mi też afr miała się z saulosi lać i jakoś sie nie lały , tak samo wiele innych teorii szło się bujać !! Samice saulosi są żółte to fakt jak i interruptusa więc masz w akwarium około 6-7 żółtych ryb plus demasony i samce elongatus i saulosi to masz kolejne jakieś 7 niebieskich ( równowaga kolorów) ryb plus 3 ryby szare więc w czym problem ???

Opublikowano

Ok ! Pytanie czy ma ochotę je rozmnażać na sprzedaż itp. bo jak nie to żaden problem !

Fakt, że na samym początku na czacie polecałem do saulosi maingano są przepiękne i akurat do niskiego akwarium.

Opublikowano
Fakt, że na samym początku na czacie polecałem do saulosi maingano są przepiękne i akurat do niskiego akwarium.

I ta opcja dużo lepsza :)

-- dołączony post:

Ok ! Pytanie czy ma ochotę je rozmnażać na sprzedaż itp. bo jak nie to żaden problem !

Znając życie to i tak jakieś maluchy się uchowają czy będzie chciał czy nie ;).

Opublikowano
Możesz dać jeszcze melanochromisa vermivorusa rybka nieczęsto spotykana w akwarium.

Te mają już serio brzydkie samice...tak jak i te parallelusy.Nie nastawiam się na jakąś hodowlę choć jak sami zapewne wiecie że to cieszy jak się coś rozmnaża.Zgodnie z hasłem make Love not war wezmę chyba afre i interruptusa