vilu Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor #11 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Chodzi Ci o skimer ? Nie miałem założonego a awaria filtra została natychmiast wykryta przez moją żonę wylało się może ze 4-5 litrów .Nie mniej jednak niesmak został. Dziś do sklepu wysłałem foty zobaczymy co z tego wyjdzie . -- dołączony post: Lipa sklep nie odpowiada :-(
vilu Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor #14 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Z telefonu wynika że nie ma osób decyzyjnych w sprawie takiej reklamacji. Ciężko im udowodnić że filtr sam pękł
yaro Opublikowano 29 Kwietnia 2014 #15 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 http://www.kochanski.pl/images/stories/pdfs/non-compliance_of_goods_with_the_contractmup.pdf Poczytaj o niezgodności towaru z umową. Pisz do nich pismo - mają 14 dni na udzielenie odpowiedzi, żądać możesz naprawy sprzętu a następnie wymiany na nowy. Stoisz na wygranej pozycji, nie rezygnuj, bo oni tylko na to czekają. Gdybyś miał pytania lub potrzebował pomocy to pisz na PW. 1
vilu Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor #16 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jest gwiazdka w tunelu .Dziś sami zadzwonili ze sklepu i poinformowali mnie że dostanę nowy.Mają go przysłać na dniach jak dojdzie dam znać. Starego nie muszę odsyłać zostaje u mnie .
waszek18 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 #18 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 No to będziesz miał trochę części zamiennych. Do tych filtrów nieraz jest problem z kupieniem wirników i osiek, uszczelek itp itd. Ja osobiście z nowego zdjąłbym uszczelki i schował bo będą nieużywane, a założyłbym te tego pękniętego i dokładnie je nasmarował wazeliną. Pozdrawiam.
vilu Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor #19 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Filterek nówka sztuka dziś dotarł jest dobrze;)
Misiek Opublikowano 1 Maja 2014 #20 Opublikowano 1 Maja 2014 Dobrze słyszeć o pozytywnym zakończeniu. Cieszymy się razem z Tobą. Wysłane za pomocą Tapatalk 4
Rekomendowane odpowiedzi