waszek18 Opublikowano 4 Czerwca 2014 #21 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Trochę bym jeszcze z nią popracował bo ... nie powiem z czym mi się kojarzy Moje pierwsze skojarzenie było identyczne hahah Ale może po zalaniu wodą będzie lepszy efekt.
paputek25 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor #22 Opublikowano 5 Czerwca 2014 fucktycznie...na G...no sie to godzi....:-P to wina kąta, mysle ze nie powinno byc najgorzej , ale przyjmuje sposyrzezenia -- dołączony post: okey, modul wersja ostateczna, to specyficzny moduł, będzie wystawał z dna, i przysypany będzie piachem ... .
eljot Opublikowano 5 Czerwca 2014 #23 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Już lepiej a jak kolor będzie inny to skojarzeń nie będzie .
paputek25 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor #24 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam, na chwilę obecną akwarium już funkcjonuje, ale z racji awarii sprzętu foto (pierscien ostrosci), zapodaje jedyne 2 fotki jakie posiadam z relacji budowy zbiornika. Pozostałe fotki niestety szlag trafił, wkrótce po naprawie sprzętu , ukaże mój baniaczek na gotowo. pozdro
eljot Opublikowano 24 Sierpnia 2014 #25 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Bardzo fajnie się zapowiada, czekam na finalną fotkę.
valeander Opublikowano 24 Sierpnia 2014 #26 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Fajny.....też czekam na poźniejsze etapy na foto....
stan Opublikowano 26 Sierpnia 2014 #27 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wiedziałem , że coś nie tuzinkowego zrobisz ! Czekam na finalne foto.
Rekomendowane odpowiedzi