paputek25 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor #11 Opublikowano 26 Marca 2014 eljot12 , ten projekt , to lifting akwarium juz istniejącego. http://forum.klub-malawi.pl/baniak-min-750-litrow-500zl-swiat-t16937.html A tak na poważnie, jest przeciwieństwem tego zestawu gdzie liczyłem się z każdą złotówką , ale bylo niestandardowo .;-) Radeqq , Ty lepiej wpadnij i pomóż je dosunąć do ściany , bo cirka 400 kg tego jest, i przy okazji grzaleczke bys zabral.
radeqq Opublikowano 26 Marca 2014 #12 Opublikowano 26 Marca 2014 Hehe wpadne z piwkiem zobaczyć to cacko : p Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
paputek25 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor #13 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 pracę po woli do przodu ... akwarium oklejone czarną folią Oracal , przy okazji montaż listew konstrukcyjnych , pod oświetlenie . podłączanie armatury : ( lewa strona szafki, hydraulika, lampa uv Helix 18W) wykonanie oświetlenia Led komory technicznej . w przyszlym tygodniu biorę się za robienie modulów, aranżacji... pozdrawiam all , Zdrowych Spokojnych Świąt.
paputek25 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor #14 Opublikowano 9 Maja 2014 Witam , póki co wykonałem kilka modułów ( na razie surowe, dla przymiarki ,bez malowania) , niestety moduły które posiadam ,są zbyt wielkie do mojego zbiornika, i będą musiały zostać "pomniejszone" . Na pewno chce zostawić moduł po lewej stronie przysłaniający komin, a reszta pod wielkim znakiem zapytania, bo póki co to nie jestem zadowolony z samej aranżacji, gdyż kolosalne moduły zatracają głębie Dlatego przedstawiam dziś foto aktualne obecnych modulów : , a wkrótce po zminiejszeniu modulów i spróbuje coś z tego wyczarować
Maciej Opublikowano 9 Maja 2014 #15 Opublikowano 9 Maja 2014 Będzie konkret! Nawet już jest - świetne moduły.
paputek25 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor #16 Opublikowano 9 Maja 2014 Piwko dzieki , ja niestety nie jestem zadowolony, musze popracowac i poczarowac jeszcze ;-) inacczej to widze oczyma marzen malawisty.
Maciej Opublikowano 19 Maja 2014 #17 Opublikowano 19 Maja 2014 Czy dzieje się coś w temacie modułów? Przyznam, że jestem bardzo ciekaw efektu końcowego.
paputek25 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor #18 Opublikowano 20 Maja 2014 Hey, no niestety nie miałem czasu... ale przez weekend postaram się nadrobić zaległości.
paputek25 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor #19 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jednak nie obyło się bez dorabiania modułów : ostatnia makieta , jeszcze w pełni nie gotowa , jutro będzie z niej forma .
eljot Opublikowano 4 Czerwca 2014 #20 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Trochę bym jeszcze z nią popracował bo ... nie powiem z czym mi się kojarzy
Rekomendowane odpowiedzi