milc Opublikowano 16 Sierpnia 2007 #11 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 IMHO im mniej ryb tym prezentują ciekawsze zachowania. To ja Ci proponuje 1 sztuke w akwarium.... wedlug Twojego toku myslenia. To byl zart... oczywiscie. Łoś, mógłbyś wrzucić tu obsadę (z liczbami) baniaka z twojego podpisu? milc
Gość pfpp Opublikowano 16 Sierpnia 2007 #12 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 A skad masz pewnosc, ze to moj baniak?
milc Opublikowano 16 Sierpnia 2007 #13 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Skoro już mamy tu zwyczaj odpowiadania pytaniem na pytanie, to w którym miejscu ja dałem do zrozumienia, że myślę, że to twój baniak? Zapytałem: Łoś, mógłbyś wrzucić tu obsadę (z liczbami) baniaka z twojego podpisu? Pytam z ciekawości, bo trochę zupowato wygląda :-) Jak się masz czego wstydzić, to nie ma sprawy, nie naciskam :-) milc
M_sobo Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor #14 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam, po głębszych rozmyślaniach doszedłem do wniosku, że muszę coś zmienić w obsadzie, wiem, że zmieniam zdanie, ale jakoś ta obsada jest nie ciekawa, chodzi mi konkretnie o Ps. T. chilumba gold, wygląda za bardzo egzotycznie( jak papuzia- nie pasuje), a chciałbym mieć "mbunowato", co byście mi doradzili? Może jeszcze jakieś zmiany? Za niedługo będę robił nowe tło i byłaby okazja wymienić obsadę. Chciałbym raz, a porządnie skompletować obsadę i już nie grzebać. Towarzysze pomożecie :?:
Gość pfpp Opublikowano 18 Sierpnia 2007 #15 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 tak dla wyjasnienia obecnie pracuja u mnie dwa baniaczki: 150x50x50 i 200x60x40. w tym wiekszym mam 1+3 red-red 1+3 p. flavus 1+2 c.afra cobwe 2 labeotropheus 2+2 estherae OB morph 3+6 johannii ( parka do oddania) 2+4 p.t. chilumba w 375 l 3+6 yellow (samiec do oddania) 2 samce maingano( okolo 11cm) do oddania kilka mniejszych yellowkow ( do oddania) 6 protomelasow , ktore czekaja na wybarwienie i wybor elongatus ( do oddanuia) 2 glonojady jezeli ktos reflektuje na cos z gory to prosze o info na gg
nimbo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 #16 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 tak dla wyjasnienia obecnie pracuja u mnie dwa baniaczki: 150x50x50 i 200x60x40. nie wiem jak można taki baniak marnować na mbune... chodzi o ten większy "przede wszystkim" oczywiście
Gość pfpp Opublikowano 22 Sierpnia 2007 #17 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Non-mbuna jest planowana na dole.... bo pieterko nie wytrzyma nic wiecej ponad to co stoi. Za gora dwa, trzy miesiace stanie cos w rodzaju 320x60x60.... jak Bozia pozwoli
Rekomendowane odpowiedzi