Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A kto napisał że do 300l ?

No kolego, Ty masz taki litraż w stopce, wcześniej nie zauważyłem, rzeczywiście trochę muszą mieć u Ciebie ciasno... Krzysiutoja, ja opisywałem tylko swoją sytuację ;)

Opublikowano

Wracając z wakacyjnego wypadu kupiłem u Sebastiana wyrośnięty już trochę harem Maison reefa (1+3), rybki po 8 godzinach dotarły do nowego domku w świetnej kondycji. Polecam zakupy u Sebastiana, bardzo sympatyczny człowiek, nie było dla niego problemem otworzyć hodowlę wczesnym rankiem w niedzielę. Z zakupu jestem bardzo zadowolony, polecam !

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Właśnie odebrałem przesyłkę swoich nielicznych predatorków od Pana Sebastiana z Aquaafrika.

Przyjechały Nimbochromis Livingstonii 6szt (miały być 3-5 a mają nie mniej niż 5cm więc miłe zaskoczenie) i Buccochromis Rhoadesi "yellow" 6szt 3-5cm.

Ryby zapakowane w pojemnik styropianowy a każda sztuka ładnie opakowana oddzielnie po 2 worki na rybę.

Nie chcę tu za dużo "lukrować" ale tak dobrego kontaktu telefonicznego jeszcze nie miałem z żadnym dostawcą i nie tylko ryb. Nawet dostałem informację, że ryby właśnie wślizgnęły się w cieplutki przedział konduktorski;)

Widać zaangażowanie i profesjonalizm więc z czystym sumieniem mogę polecić firmę AQUAAFRIKA:)

• Dziękuję 1
Opublikowano
Właśnie odebrałem przesyłkę swoich nielicznych predatorków od Pana Sebastiana z Aquaafrika.

Przyjechały Nimbochromis Livingstonii 6szt (miały być 3-5 a mają nie mniej niż 5cm więc miłe zaskoczenie) i Buccochromis Rhoadesi "yellow" 6szt 3-5cm.

Ryby zapakowane w pojemnik styropianowy a każda sztuka ładnie opakowana oddzielnie po 2 worki na rybę.

Nie chcę tu za dużo "lukrować" ale tak dobrego kontaktu telefonicznego jeszcze nie miałem z żadnym dostawcą i nie tylko ryb. Nawet dostałem informację, że ryby właśnie wślizgnęły się w cieplutki przedział konduktorski;)

Widać zaangażowanie i profesjonalizm więc z czystym sumieniem mogę polecić firmę AQUAAFRIKA:)

U mnie było podobnie. Jakość zapakowania ryb była idealna. Ryby w bardzo dobrej kondycji. Samiec nawet nie zdążył się odbarwić. Rozmiar ryb zgodny z deklaracją. Również mogę polecić z czystym sumieniem.

• Dziękuję 1
Opublikowano

On nie ma strony, możesz go znaleźć na allegro...

-- dołączony post:

ja czekam na samice Hary od nich i jak będą to też zamawiam:-)

Pablo, ja mam od nich Hary i mogę Ci powiedzieć, że na pewno nie będziesz zawiedziony ;)

• 4 tygodnie później...