Skocz do zawartości

Akcja charytatywna na rzecz Funduszu Ochrony Pielęgnic im. Stuarta M. Granta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minął weekend i Akcje wzmocnił jeden Klubowicz, któremu bardzo dziękuję. Znaczącym jest to, że akcję wzmocnił nasz najmłodszy niebieski czyli zdrowy_ząb ... może nie tylko zęby ma zdrowe ale i zasady. Jeszcze raz dziękuję.

Opublikowano

Nareszcie coś sie ruszyło i tym razem przykładem zaświecił człowiek od największego baniaka, należący do Klanu Predatorów ;) a do tego członek naszego Zarządu ... Perez666 ... datek jest z serca ale i znacznych rozmiarów, FOP stał się bogatszy o 50 zł.

Opublikowano

Już miałem to dawno zrobić, ale jakoś zawsze zapominałem ;)

Kwota niewielka ale może wspomóc walkę o dobro naszych milusińskich.

Zachęcam gorąco wszystkich do dołożenia cegiełki, cel jest zaiste szczytny.

Popatrzcie na swoje ryby w baniakach...oby to nie były tylko niebawem wspomnienia...

• Dziękuję 3
Opublikowano

poszło i ode mnie.

Zachęcam pozostałych. Poświęćcie kilka piwek z miesiąca, albo, jak mówił klasyk, nie pójdźcie na sushi i pomóżcie braciom i siostrom naszych podopiecznych.

• Dziękuję 2
Opublikowano

Zgadzam się ... jesteśmy im to winni, dla samego jeziora i jego mieszkańców najlepiej by było żeby człowiek w ogóle nie istniał ;). No ale skoro już istniejemy i skoro te ryby tak uwielbiamy, to skoro można im pomóc nawet symbolicznym datkiem to warto. Dzięki koledze kessey znowu jesteśmy bogatsi o 50 zł ... w imieniu ryb ... dziękuję.

Przypominam, że numer konta to:

WBK

63 1090 2835 0000 0001 2100 4753

Odbiorca:

F.O.P.

W przelewie można wpisać Nick, którym posługujecie się w Klubie i napisać słowo „datek”.

Z góry dziękuję za ofiarność.

Opublikowano

Koniec akcji zbliża się wielkimi krokami macie jeszcze tylko dwa dni ( poniedziałek 23.59 koniec akcji ) aby wesprzeć biedne pyszczaki atakowane na wszelkie sposoby aby zostać zjedzonymi lub aby zasilić baniaki akwarystów. Nie powiem abym czuł się syty ;) wpłat jak na lekarstwo takie najtańsze ;). Czy to aż taki wydatek rzucić dyszkę cz dwie na tak szczytny cel ? Oczywiście to wasza sprawa ... tak dla pewności jeśli ktoś wpłaci niską kwotę nie zostanie wymieniony w niniejszym wątku tak wiec nawet 5 zł to coś ;). Po tej akcji mógłby dostać "sprawność żebraka" ;) choć moje wysiłki nie powalają ... dla pyszczaków przełamał bym się i zatańczył nawet na rurze ale żadna rura tego nie wytrzyma :mrgreen: więc jednak poprzestanę na gorącej prośbie :P.

Opublikowano

Wojtek,

a czemu tę akcję kończymy? Nie możemy jej ciągnąć w nieskończoność? kto będzie miał chęć i możliwość, to wpłaci pieniądze, a Ty jako główny organizator i Prezes raz na kwartał prześlesz je dalej.