fkn Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor #21 Opublikowano 15 Lutego 2014 Testuję rożne warianty i aktualnie zamieniłem na świetlówki: 6500 i 15000. Kamień to serpentynit. Pokrywa - mam nadzieję - będzie w przyszłym tygodniu.
piter377x Opublikowano 15 Lutego 2014 #24 Opublikowano 15 Lutego 2014 Duże akwa to i można poszaleć. Jak masz możliwość to świetlówka Power-Glo fajnie "świeci". Ogólnie bardzo ładnie urządzone Skorzystam z tego, że sam powoli aranżuję i kompletuje swoje akwa, to serpentynit naturalne, suchy na kupce ma taki sam odcień jak w akwa, bo byłem w 1 składzie kamienia i zalatywał mocno na zielono i odpuściłem sobie ten skład ;/ 1
fkn Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor #25 Opublikowano 15 Lutego 2014 Są skaly, które maja mocno zielony nalot i są takie które mają go mniej. U mnie w akwarium są takie i takie, ale jakoś się to razem komponuje i źle nie wyglada.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 16 Lutego 2014 #26 Opublikowano 16 Lutego 2014 ...bardzo mi się podoba!! Gratuluję!! 1
fkn Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor #28 Opublikowano 20 Lutego 2014 Doszła pokrywa, wykończenie dolne i boczne i jest już docelowa obsada
Rekomendowane odpowiedzi