Bezprym Opublikowano 23 Marca 2014 #21 Opublikowano 23 Marca 2014 Plastikowe panele są puste w środku , jak udało ci się je skleić?
don.vito Opublikowano 23 Marca 2014 #22 Opublikowano 23 Marca 2014 Zależy o które pytasz, bo to niebieskie leży w piwnicy, a teraz nie mam tła. To co widać to brązowa tapeta, którą jest wytapetowany cały pokój Chodziło mi o niebieskie
malet7 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor #23 Opublikowano 24 Marca 2014 Niebieskie tło dostalem do akwa, bylo zrobione ze styropianu 2lub3cm i oklejone niebieską tapeta. Panele w środku zostały puste. Kleiłem je silikonem i w rogach wkleilem styropian. Z zewnątrz wzmocniłem taśma klejca. Pozniej przyjdzie na zewnątrz okleina takze taśmy nie bedzie widać. W domu mam link diy którym sie wzorowałem, ale tam gościu rogi zaginał i kleił chyba tylko dwa rogi. Pod sump pokrywę zrobiłem w ten sposób i kleiłem tylko jeden róg. wrzuce ten link tutaj jak wrócę do domu. -- dołączony post: http://forum.superakwarium.pl/topic/10416-krok-po-kroku-pokrywa-do-akwarium-profilowanego-z-paneli-pcv/ Tak jak mówiłem link którym się wzorowałem.
malet7 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor #24 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Akwa po upływie kilku miesięcy i małym przeorganizowaniu. Światło wieczorne (22-24) i światło dzienne (10-22).
malet7 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor #25 Opublikowano 24 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JREJKd_-El8 Po kolejnym przemeblowaniu. Film jeszcze sprzed dzisiejszych wyprowadzek. Dzisiaj wyjechały Saulosi i jedna Cynotilopia(uratowana z nano akwarium), a w przyszlym tygodniu Strigatusy i Red Red`y i, natomiast jutro odbieram pakiet z 10-ma młodymi Chilumba. Docelowo obsada będzie wyglądała tak: Hongi Sweden 1+2 Maingano 1+3 Red red ob morph 1+3 Tropheops chilumba (WFNZ) 1+4 Flavus (WFNZ) 1+3 Acei 1+4 Krytyka mile widziana Pozdrawiam
pablojogi Opublikowano 24 Stycznia 2015 #30 Opublikowano 24 Stycznia 2015 akwa fajne ale po lewej stronie trochę Ci szpeci ten film bakteryjny.
Rekomendowane odpowiedzi