Sowa Opublikowano 29 Stycznia 2014 #1 Opublikowano 29 Stycznia 2014 ALL MALE AFRICAN MALAWI CICHLID AQUARIUM HD NEW 2013 - YouTube Wygląda na to, że to standardowa 240-ka. Kolejny baniak z serii "Płetwy opadają" :-( Cytuj
Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2014 #3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Widzę tam jeszcze Haplochromis-a z Wiktorii.... A nie to jednak Astatotilapia z Tangi Smutne to ale prawdziwe. Cytuj
Bourbon Kid Opublikowano 29 Stycznia 2014 #4 Opublikowano 29 Stycznia 2014 taki smutny bal samców Cytuj
CoolPhone Opublikowano 29 Stycznia 2014 #5 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Sebastian J. (podejrzewam kto to) dał dosadny komentarz. Cytuj
Sowa Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor #6 Opublikowano 29 Stycznia 2014 taki smutny bal samców Taaa....a jeszcze smutniejsze mogą być konsekwencje tej "potańcówki". Cytuj
harisimi Opublikowano 29 Stycznia 2014 #7 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wbrew pozorom to nie koniecznie będzie tam się działo coś dramatycznego. Pozostaje tylko kwestia bardzo wydajnej filtracji. Kobiety ponoć łagodzą obyczaje ... na pewno jednak nie u pysków . Te akwarium to takie połączenie dworca kolejowego z męskim internatem dla imigrantów czyli tak na prawdę antymalawistyka w modelowym wydaniu. Cytuj
nabe Opublikowano 29 Stycznia 2014 #8 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Antyakwarystyka. Z której strony by nie patrzeć czy naszego eko-zakonu czy dekoracyjnego zbiornika towarzyskiego,to te zwierzaki mają z mało miejsca dla siebie i prawdopodobnie pływają ogłupiałe w ciągłym stresie. To schronisko dla ryb a nie akwarium dekoracyjne.Jestem na nie. 2 Cytuj
scandinavia Opublikowano 29 Stycznia 2014 #9 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Z def. nie jestem malawistą i mam jak to się mówi "kontrolowane przerybienie" ale tu widać lekkie piegięcie p...y. ;/ To że łączy się biotopy... dobra... ale czemu ryba pływa po glowie innej. Nawet jeśli to "przyciągająca" reklamówka firmy w centralnej części biura, zwykly śmiertelnik ogarnie, że coś tu śmierdzi Cytuj
piotriola Opublikowano 29 Stycznia 2014 #10 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ostre słowa, akwarium zadbane, ryby z podobnych biotopów (gość po prostu nie wie co robi). A co myślicie o czymś takim removing fry from a mouthbrooding african cichlid-by daryl warren - YouTube removing baby malawi (cyclids) from the mothers mouth - YouTube Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi