Skocz do zawartości

Malawiktotanganika - Uwaga! Tylko dla widzów o mocnych nerwach!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ALL MALE AFRICAN MALAWI CICHLID AQUARIUM HD NEW 2013 - YouTube

Wygląda na to, że to standardowa 240-ka. Kolejny baniak z serii "Płetwy opadają" :-(
Opublikowano

Wbrew pozorom to nie koniecznie będzie tam się działo coś dramatycznego. Pozostaje tylko kwestia bardzo wydajnej filtracji. Kobiety ponoć łagodzą obyczaje ... na pewno jednak nie u pysków ;). Te akwarium to takie połączenie dworca kolejowego z męskim internatem dla imigrantów ;) czyli tak na prawdę antymalawistyka w modelowym wydaniu.

Opublikowano

Antyakwarystyka. Z której strony by nie patrzeć czy naszego eko-zakonu czy dekoracyjnego zbiornika towarzyskiego,to te zwierzaki mają z mało miejsca dla siebie i prawdopodobnie pływają ogłupiałe w ciągłym stresie. To schronisko dla ryb a nie akwarium dekoracyjne.Jestem na nie.

• Dziękuję 2
Opublikowano

Z def. nie jestem malawistą i mam jak to się mówi "kontrolowane przerybienie" ale tu widać lekkie piegięcie p...y. ;/

To że łączy się biotopy... dobra... ale czemu ryba pływa po glowie innej. Nawet jeśli to "przyciągająca" reklamówka firmy w centralnej części biura, zwykly śmiertelnik ogarnie, że coś tu śmierdzi

Opublikowano

Ostre słowa, akwarium zadbane, ryby z podobnych biotopów (gość po prostu nie wie co robi).

A co myślicie o czymś takim

removing fry from a mouthbrooding african cichlid-by daryl warren - YouTube

removing baby malawi (cyclids) from the mothers mouth - YouTube