bobanr Opublikowano 30 Stycznia 2014 #2 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Widać warunki sprzyjające, a para długodystansowa.
scandinavia Opublikowano 30 Stycznia 2014 #3 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Kto mi wytłumaczy jakie zadanie w "procesie" tarła wykonuje samiec (po co i co się dzieje) gdy po tym jak samiczka podpływa pyszczkiem do jego... A ON NASTĘPNIE PODPŁYWA PYSZCZKIEM DO JEJ... i co Tu się dzieje -> kiedy samiej jej tam...? (przepraszam, nie wiedziałem jak to napisać)
CoolPhone Opublikowano 30 Stycznia 2014 #4 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Podepnę się pod temat. Też mi się udało co nieco nagrać: Pseudotropheus Demasoni Tarło / Breeding - YouTube Wybaczcie jakość.
piotriola Opublikowano 31 Stycznia 2014 #5 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jakość to jedno, a ryby colphone bardziej przypominają Demasoni.
kessey Opublikowano 31 Stycznia 2014 #6 Opublikowano 31 Stycznia 2014 CoolPhone - Twój samiec, to z dwoma na raz widzę próbuje i co Tu się dzieje -> kiedy samiej jej tam...? Z tego co gdzieś wyczytałem, to pobudzą ją w ten sposób do wydalenia ikry. 1
adamg567 Opublikowano 31 Stycznia 2014 #7 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jakość to jedno, a ryby colphone bardziej przypominają Demasoni. Dokładnie :-) - te z pierwszego filmiku to raczej nie demasoni (samica ma co najmniej dziwne ubarwienie)
matejk Opublikowano 31 Stycznia 2014 #8 Opublikowano 31 Stycznia 2014 samiec tez jakies x pokolenie hodowlane bo pasiak nie rowny
Rekomendowane odpowiedzi