Piter88 Opublikowano 24 Stycznia 2014 #1 Opublikowano 24 Stycznia 2014 witam mam do pokazania ocenienia mojego akwarium malawi, nie jest za duże ponieważ wkułem je w ściane, dł 70cm szer 20cm i wysokość 30cm. ogólne zdjęcia ,włożone bardzo dużo pracy plus krzyk mojej żony ;-) zainteresowanych dokładnie jak jest zrobione zapraszam do pytania itp?
zdrowy_zab Opublikowano 24 Stycznia 2014 #2 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Samo akwarium jak i wykonanie ładne, schludne. Niestety wymiary nie są do zaakceptowania dla pyszczaków
Piter88 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor #4 Opublikowano 24 Stycznia 2014 wiem wiem ale pyszczaki są tylko 3 plus glon myśle że nie tak źle mają...
crav Opublikowano 24 Stycznia 2014 #5 Opublikowano 24 Stycznia 2014 witaj, czas pokaże, ale wg mnie za małe...
Andrzej Głuszyca Opublikowano 24 Stycznia 2014 #6 Opublikowano 24 Stycznia 2014 ..podzielam zdanie kolegów jak wyżej!!
Piter88 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor #7 Opublikowano 24 Stycznia 2014 chciałem rozkuć na 100cm dł , już miałem odrysowane na ścianie , ale ściana działowa i mogła by pęknąć lub co kol wiek, więc dałem sobie spokój ... myślę tylko o wymianie żwirku na piasek tylko nie wiem czy to dobry pomysł...
CoolPhone Opublikowano 24 Stycznia 2014 #8 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Bardzo ładnie to wygląda, na pewno duże pracy w to włożyłeś, ale jednak rozmiar... Uważam, że to się nie powiedzie. Chyba, że..
Andrzej Głuszyca Opublikowano 24 Stycznia 2014 #9 Opublikowano 24 Stycznia 2014 myślę tylko o wymianie żwirku na piasek tylko nie wiem czy to dobry pomysł... ..to jest wg mnie bardzo dobry pomysł!!!Dlaczego? Wiele tu już na ten temat napisano!!
Piter88 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor #10 Opublikowano 24 Stycznia 2014 chyba że ... zmniejszenie do 2 pyszczaków czy zmiana ryb? -- dołączony post: ..to jest wg mnie bardzo dobry pomysł!!!Dlaczego? Wiele tu już na ten temat napisano!! właśnie czytałem o piachu i wychodzi na plus, nie wiem tylko ile cm piasku dać, napewno biały kwarcowy
Rekomendowane odpowiedzi