Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, michal_j napisał:

Co do jakości ryb to trzeba się liczyć z tym, że jakie mu przywiozą takie ma - to nie jest hodowla a sprzedawca.

Michał....byłem u niego osobiście. Ma też ryby z własnej hodowli. Już kiedyś pisałem na tym forum ..z części ryb byłem zadowolony z części nie. Ale takie ryzyko wszędzie występuje.

Opublikowano
3 minuty temu, AndrzejWalb napisał:

Michał....byłem u niego osobiście. Ma też ryby z własnej hodowli. Już kiedyś pisałem na tym forum ..z części ryb byłem zadowolony z części nie. Ale takie ryzyko wszędzie występuje.

Obiektywnie patrząc Masz racje i w ocenach powinniśmy być obiektywni bo łatwo wydać negatywną opinie z drugiej strony te pozytywne

powinniśmy wydawać po czasie jak ryby nam wyrosną tak jak to Sławek pokazał na zdjęciach

• Dziękuję 1
Opublikowano
Godzinę temu, Zygi napisał:

A jak z transportem? Pakowanie, odbiór. Wysyła chyba PKS, PKP, umawia się wcześniej że wysyła i u Ciebie będzie przesyłka o konkretnej godzinie?

Odbierałem osobiście w Świętochłowicach, więc na temat transportu nic nie napiszę. Sam kontakt z tym Panem bez problemu, telefon odbierał za każdym razem, co do godziny i dnia odbioru ryb też nie było problemu, wszystko do dogadania.

Opublikowano
Teraz, krzysiutoja napisał:

post 81

Informację, że to ryby F1 podał mi sprzedawca podczas ich odbioru. Żadnego certyfikatu nie dostałem, więc pozostaje mi tylko uwierzyć w to co mówi. To czy to pokolenie F1 po rodzicach z odłowu, czy F1 czyli pierwsze pokolenie w jego hodowli, czy w ogóle jest to F1 czy F10 nie mogę mieć pewności. Ale czy od innych sprzedawców możemy uzyskać 100% dowód na to z jakiego pokolenia po rodzicach z odłowu są ryby?

Opublikowano

Do pakowania naprawdę nie można się przyczepić. Zamówione dwa gatunki przyszły w dwóch osobnych workach w podwójnym styroboxie, który mam do dzisiaj. (dwa razy mi się już przydał)

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka