darek_vn Opublikowano 27 Października 2014 #41 Opublikowano 27 Października 2014 A jak z koralowcami, bo z tego co widziałem na zdjęciach to sztuczne? Cytuj
Ireneusz71 Opublikowano 27 Października 2014 #42 Opublikowano 27 Października 2014 Potwierdzam - sztuczne ale podobno z czasem mają wprowadzać żywe. Cytuj
greghor Opublikowano 4 Stycznia 2015 #43 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Byłem z synem w Afrykarium i też mam mieszane uczucia. Baseny morskie rzeczywiście powalają skalą. Niestety akwaria Tanganika i Malawi są zwyczajnie kiepskie... Do Malawi jest wrypana bez ładu i składu ogromna ilość gatunków. Mi to przypominało akwaria marketowe - tyle że ogromne. Wystrój też taki jakiś bidny. Porównując, znacznie bardziej podobało mi się akwarium Tanganika w Gliwicach, choć akwrium dużo mniejsze (z tego co pamiętam 12.000l). Cytuj
pablojogi Opublikowano 5 Stycznia 2015 #44 Opublikowano 5 Stycznia 2015 oj tam marudzisz, zobaczę we wrześniu to też napiszę opinię, wszystkim nie dogodzisz:-) Cytuj
Shiroki Opublikowano 5 Stycznia 2015 #45 Opublikowano 5 Stycznia 2015 A ja tam byłem, zrobiłem filmik i mi sie podobało [ame] [/ame] 5 Cytuj
stan Opublikowano 5 Stycznia 2015 #46 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bajeczka muszę tam pojechać nie ma bata ! Thx Shiroki za filmik ! Cytuj
Shiroki Opublikowano 5 Stycznia 2015 #47 Opublikowano 5 Stycznia 2015 A to ja wrzucę jeszcze jeden filmik, sorry za jakosc, robione z iPada, ale miałem wybor jechać do hotelu po kamerkę czy ewentualnie nie obejrzeć wogole. Byłem tuż przed zamknięciem [ame] [/ame] Jakby kogos interesowało wiecej napiszcie to w wolnej chwili wrzucę jeszcze inne filmiki jakie zrobiłem. W ustawieniach sprawdźcie czy jakosc jest najwyższa. 1 Cytuj
yaro Opublikowano 5 Stycznia 2015 #48 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Do Malawi jest wrypana bez ładu i składu ogromna ilość gatunków. Jak policzyłbyś sobie ilość tych ryb do litrażu, to na jedną rybę wypada więcej wody niż w naszych akwariach, jednak też nie zrozumiałem przemyśleń "ojców założycieli" i też bardziej podobało mi się akwarium w Gliwicach niż we Wrocławiu. W afrykarium jednak ten olbrzym sprawia jednak wrażenie i ciężko by mi było powiedzieć że jest bzdetne. Cytuj
pablojogi Opublikowano 5 Stycznia 2015 #49 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Shiroki wstaw więcej, filmik zacny:-) Cytuj
regtur Opublikowano 5 Stycznia 2015 #50 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja byłem w Akwarium w Gdyni, świetna miejscówka:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi