Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Byłem z synem w Afrykarium i też mam mieszane uczucia. Baseny morskie rzeczywiście powalają skalą. Niestety akwaria Tanganika i Malawi są zwyczajnie kiepskie... Do Malawi jest wrypana bez ładu i składu ogromna ilość gatunków. Mi to przypominało akwaria marketowe - tyle że ogromne. Wystrój też taki jakiś bidny. Porównując, znacznie bardziej podobało mi się akwarium Tanganika w Gliwicach, choć akwrium dużo mniejsze (z tego co pamiętam 12.000l).

Opublikowano

A to ja wrzucę jeszcze jeden filmik, sorry za jakosc, robione z iPada, ale miałem wybor jechać do hotelu po kamerkę czy ewentualnie nie obejrzeć wogole.

Byłem tuż przed zamknięciem :)

[ame]

[/ame]

Jakby kogos interesowało wiecej napiszcie to w wolnej chwili wrzucę jeszcze inne filmiki jakie zrobiłem. W ustawieniach sprawdźcie czy jakosc jest najwyższa.

• Dziękuję 1
Opublikowano
Do Malawi jest wrypana bez ładu i składu ogromna ilość gatunków.

Jak policzyłbyś sobie ilość tych ryb do litrażu, to na jedną rybę wypada więcej wody niż w naszych akwariach, jednak też nie zrozumiałem przemyśleń "ojców założycieli" i też bardziej podobało mi się akwarium w Gliwicach niż we Wrocławiu. W afrykarium jednak ten olbrzym sprawia jednak wrażenie i ciężko by mi było powiedzieć że jest bzdetne.