Skocz do zawartości

Spotkanie członków Naszego Klubu Malawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy dodani do listy. Panowie jest już 12 osób faktycznie robi to wrażenie. Takiej ilości osób jeszcze nie było zapowiada się ciekawie. Z tego co wiem to jeszcze nie wszyscy się zapisali, także czekamy nie krepować się:-)

Opublikowano

Damian dziś będę dzwonił właśnie w tej sprawie, na razie za wczesna pora. Jest opcja że będziemy spali przytuleni do siebie na łożach małżeńskich:-) Ponoć raz to nie ......

-------------------------------------------------------------------------------------

Właśnie jestem po rozmowie z Pania z Pokrzywnej i na chwilę obecną ma tyle miejsc dla Nas. Wstępnie do wtorku mamy rezerwację na piękne oczy lub mój dar przekonywania:-)

-----------------------------------------------------------------------------------

Trzeba będzie pomyśleć o zaliczce tj 50% ogólnej ceny.

Czyli wychodzi po 40zł przedpłaty od osoby. Trzeba byłoby zapłacić w przeszłym tygodniu. Chcecie abym to ja pozbierał tą kasę i zapłacił czy każdy z osobna?

Ota najaktualniejsza lista chętnych

Yaro

Perez

Crav

Stan76

Luk5007

JarekS

Harnaś

Nabe

Chłodnica

Aarset

Eljot12 - od sooboty

Mutek78

meszek

= 13 osób

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.