Skocz do zawartości

Spotkanie członków Naszego Klubu Malawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym również podziękować wszystkim uczestnikom spotkania za ciekawie spędzony weekend. Meszkowi osobne podziękowania za niespodziewane dotarcie.

Perezowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Opublikowano

I ja dziękuję za świetnie spędzony czas :-)

W niedzielę"znieczulenie" przestało działać i zaraz po powracie pojechałem na izbę przyjęć.

Na szczęście nic nie amputowali, doktorek tylko powiedział, że kilka dni będzie bolało.

Pablo, taką góralską zabawę mieliśmy....kto przeskoczy przez ogień wygrywa borlejki...na szczęście mi się nie udało przeskoczyć...wybrałem mniejsze zło :D

Kto niebył ten nie skuma...

Opublikowano
Zazdroszczę wam... Może następnym razem w cieplejszych warunkach... Nie będę przez was spał dzisiaj

Hej Kulfon, wcale nie było tak zimno;) Rozgrzewka fachowa była, w domkach kominki, nie było tak źle. A to, że nie byłeś na spotkaniu, to nie powinno Ci nie dać spać przez miesiąc, a nie przez jedną noc;)

Opublikowano
I ja dziękuję za świetnie spędzony czas :-)

W niedzielę"znieczulenie" przestało działać i zaraz po powracie pojechałem na izbę przyjęć.

Na szczęście nic nie amputowali, doktorek tylko powiedział, że kilka dni będzie bolało.

Pablo, taką góralską zabawę mieliśmy....kto przeskoczy przez ogień wygrywa borlejki...na szczęście mi się nie udało przeskoczyć...wybrałem mniejsze zło :D

Kto niebył ten nie skuma...

W niedzielę faktycznie kolano nie wyglądało...

ps. A przy tej okazji wyszło, że jednak nie każdy dorósł do borleya ;-)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.