pablojogi Opublikowano 17 Listopada 2013 #151 Opublikowano 17 Listopada 2013 luku a co Perez zachorował że mu zdrowia życzysz??????????? Cytuj
mutek78 Opublikowano 17 Listopada 2013 #152 Opublikowano 17 Listopada 2013 Chciałbym również podziękować wszystkim uczestnikom spotkania za ciekawie spędzony weekend. Meszkowi osobne podziękowania za niespodziewane dotarcie. Perezowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj
JarekS Opublikowano 17 Listopada 2013 #153 Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam, Dzięki za miłe spotkanie. Ubawiłem się świetnie w Waszym towarzystwie :-) Było wesoło i to jak ! Cytuj
crav Opublikowano 18 Listopada 2013 #154 Opublikowano 18 Listopada 2013 Również dzięki za świetna zabawę i rewelacyjnie spedzony czas. Do następnego...może borlejkowice ? Cytuj
pablojogi Opublikowano 18 Listopada 2013 #155 Opublikowano 18 Listopada 2013 a może Mazury??????????? Cytuj
Perez666 Opublikowano 18 Listopada 2013 #156 Opublikowano 18 Listopada 2013 I ja dziękuję za świetnie spędzony czas :-) W niedzielę"znieczulenie" przestało działać i zaraz po powracie pojechałem na izbę przyjęć. Na szczęście nic nie amputowali, doktorek tylko powiedział, że kilka dni będzie bolało. Pablo, taką góralską zabawę mieliśmy....kto przeskoczy przez ogień wygrywa borlejki...na szczęście mi się nie udało przeskoczyć...wybrałem mniejsze zło Kto niebył ten nie skuma... Cytuj
luk5007 Opublikowano 18 Listopada 2013 #157 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zazdroszczę wam... Może następnym razem w cieplejszych warunkach... Nie będę przez was spał dzisiaj Hej Kulfon, wcale nie było tak zimno;) Rozgrzewka fachowa była, w domkach kominki, nie było tak źle. A to, że nie byłeś na spotkaniu, to nie powinno Ci nie dać spać przez miesiąc, a nie przez jedną noc;) Cytuj
pablojogi Opublikowano 18 Listopada 2013 #158 Opublikowano 18 Listopada 2013 Perez widać zabawa przednia skoro skończyło się to dla Ciebie w szpitalu czasem widać trzeba mieć więcej szczęścia niż rozumu:-) Cytuj
JarekS Opublikowano 18 Listopada 2013 #159 Opublikowano 18 Listopada 2013 I ja dziękuję za świetnie spędzony czas :-) W niedzielę"znieczulenie" przestało działać i zaraz po powracie pojechałem na izbę przyjęć. Na szczęście nic nie amputowali, doktorek tylko powiedział, że kilka dni będzie bolało. Pablo, taką góralską zabawę mieliśmy....kto przeskoczy przez ogień wygrywa borlejki...na szczęście mi się nie udało przeskoczyć...wybrałem mniejsze zło Kto niebył ten nie skuma... W niedzielę faktycznie kolano nie wyglądało... ps. A przy tej okazji wyszło, że jednak nie każdy dorósł do borleya ;-) Cytuj
chlodnica Opublikowano 18 Listopada 2013 #160 Opublikowano 18 Listopada 2013 ja również ,,podziękował,,było ZACNIE... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi